👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ puxynn
chyba nie zrozumiałeś komentarza, albo podłączyli Ci internet w kuchni tylko nie chcesz się przyznać.
@serdel1
w tym co mówisz jest dużo racji, i inni nie muszą się o to spinać nikogo suką nie nazwałeś, tylko powiedziałeś prawdę każda 'hostessa' itp to w oczach facetów jest potencjalnym materialem do r🤬ania.
@DanielMarley
Suką być nie musi i nawet często nie jest ale chcąc nie chcąc dla innych facetów dalej jest materiałem do r🤬ania
chyba nie zrozumiałeś komentarza, albo podłączyli Ci internet w kuchni tylko nie chcesz się przyznać.
@serdel1
w tym co mówisz jest dużo racji, i inni nie muszą się o to spinać nikogo suką nie nazwałeś, tylko powiedziałeś prawdę każda 'hostessa' itp to w oczach facetów jest potencjalnym materialem do r🤬ania.
@DanielMarley
Suką być nie musi i nawet często nie jest ale chcąc nie chcąc dla innych facetów dalej jest materiałem do r🤬ania
faktycznie ponuraki obuzcie sie i stworzucie akcje w necie zalapania ich... zalosne gimbusy... pewnie suce sie podobalo bo nie zareagowala zbyt szybko
Laska widac, ze zadowolona, chce im dac swój numer telefonu odwracając sie do nich a tu nagle widzimy jak uciekaja :|. Bez sensu..

@DanielMarley skoro taki z Ciebie dżentelmen, to co robisz na tym forum? Na Darling.pl sobie konto załóż.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie