👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale odważni! Pewnie jeszcze wygrażają się ludziom przez zamykające się drzwi autobusu.

Frajerzy, których jedyną okazją do dotknięcia kobiety była właśnie ta chwila...
Ona tutaj pewnie chciała poczekać na dalej a tu oni uciekli jak dzieciaku. Żałosne -.-
mały poradnik:
krok1 - przewijamy do 42 sekundy
krok2 - robimy screenshota
krok3 - fap fap fap
krok1 - przewijamy do 42 sekundy
krok2 - robimy screenshota
krok3 - fap fap fap

@jw Twoją jedyną okazją do dotknięcia kobiety jest odbiór talerza z obiadem od babci.

Z takim wyglądem i w takich dresikach z szesnastoma paskami to pozostaje im tylko żałosna prowokacja aby panienkę poklepać po pupci, choć z ich wyrazu twarzy wywnioskować można, że sami się wzajemnie nocami klepią.

nienawidzę takich frajerów. A filmik byłby ciekawszy gdyby facetem dziewczyny był Hardcorowy Koksu i znajdował się w pobliżu

Miałem nadzieję na coś więcej, a mam wrażenie jak bym oglądnął "Przypały z 4-6"

up zgadzam się z kolegą, panienka która pracuje jako hostessa nie musi od razu być suką ... a te typy robiące z siebie idiotów przed ludźmi w necie uwłaczają tylko "prawdziwym" mężczyznom ...
Dobrze, że nie wszyscy ludzie to skończeni idioci, a reszta przynajmniej ma odrobinę zahamowania by nie chwalić się swoją głupotą
IMO kolejny śmieć...
Gratulacje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie