👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a może po pierwsze nie powinno ich tam być a po drugie zobacz że nie zachacza ostatniego a ostatni i pierwszy są nie ruszenie więc pewnie jak każdy taki debil trzepał dupą na lewo i prawo i zniosło go prosto pod koła cięzarówki...

Pewnie chciał ich tylko nastraszyć - taki żarcik sytuacyjny... szpitalne łóżko...

Tez czesto jezdze rowerem po ulicy i przez te filmiki zaczynam sie bac ze cos w dupe wjedzie

jak jeździłem na rowerze to przejazdy kierowców na milimetry było dla mnie normą.

@GhostScarface pewnie chce te punkty z ciężarówki na rower wymienić.

I dobrze niech zmniejsza populację debili, co na rowerach się sami pchają pod koła na mieście!
Konsmos napisał/a:
I dobrze niech zmniejsza populację debili, co na rowerach się sami pchają pod koła na mieście!
Czy widzisz tu gdzies miasto?

WSZYSCY jechali poboczem, na 2-3 sekundy przed wypadkiem widac jak kierowca ciezarowki odbija nagle w prawo. Jezeli nie byla to awaria typu wybuch prawej opony (co byloby widac) lub zasniecie za keirownica to bylo to usilowanie morderstwa i powinien za to pojsc siedziec na pare latek.
Oczywiscie jak ktos jest za glupi/leniwy (wlasciwie to to samo) zeby ruszyc dupsko i przejechac te pare km do roboty rowerem to boli go ze jest wyprzedzany w korku przez rowerzystow jadacych wlasciwie za darmo gdy on wlewa 1/3 swojej pensji kasjera w biedronce w bak co miesiac... Frustracje najlatwiej wyladowac plujac jadem i nienawiscia na innych.

Kierowca ciężarówki z jednej strony, a z drugiej, co za debil jeździ rowerem po drodze ekspresowej? Chyba nigdy nie czuli podmuchu wiatru za zestawem który pędzi 120 km/h. Sam jeżdże rowerem, i strach wyjechać na jakąkolwiek drogę krajową, gdzie 90% nie ma pobocza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie