👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Taaa...
Może i jej mózg pracuje rzadko, ale za to powoli.
Za to jej głowa często pracuje góra dół lub tył przód.
Dobrze ze ten portal się kończy bo takie coś wrzucać żeby się dowartościować to chore troszku
Czego od niej wymagać , dwie rzeczy ba raz to za dużo , albo mówi albo myśli
Robertuss napisał/a:
Panie terminator obsrajcie,czy osrajcie?? bsrasz,czy srasz??
"Srajta ni gadajta".

Dziewczyny w tym wieku nie muszą być mądre.
One muszą być bezpruderyjne.
One muszą być bezpruderyjne.

Siriuz napisał/a:
Tyle w kwestii wyników wyborów
Czy wy do każdego filmu musicie wpier… polityczne gówno ?
Jeden ch… pisiory czy peło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie