👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jo tyż mom SGII
Cho na forum ajfona, popsiocimy ym ,że momy lepsze cegły

Cho na forum ajfona, popsiocimy ym ,że momy lepsze cegły

Dziwne takie zdjęcie. Przedstawia chwilę która tak naprawdę nigdy nie instniała
@Pener
Jak ci ojciec kopnie w kalendarz to nie zapomnij wrzucić foty
Też sobie jego przerobimy
A to ,że jesteś pępkiem sadistica nie wyklucza Cię z tego aby mieć granice dobrego smaku co do zamieszczonej fotki i podpisu
Jak ci ojciec kopnie w kalendarz to nie zapomnij wrzucić foty

Też sobie jego przerobimy

A to ,że jesteś pępkiem sadistica nie wyklucza Cię z tego aby mieć granice dobrego smaku co do zamieszczonej fotki i podpisu

Ależ to było sadystyczne i śmieszne....... idźcie kupcie po 3 naraz !!!!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Mr.Drwalu napisał/a:
![]()
hyhy rozbawiłeś mnie

ale cel został osiągnięty

no wszystko zajebiscie tylko jak ten telefon wyglada ? bo ja Igówno to podziekuje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie