Gdyby wszyscy wierzący byli tacy jak On to miałbym o nich inne zdanie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Fumar,człowieku nawet Preeezes chyba wiedział,ze to dla jaj sobie tak wkleiłem refren a ty się spinasz p🤬do.
@up a co to pogrzebu,to ja bylem wtedy na dworze bo nudne wiec wolałem sobie pograć w piłkę nożna,albo gdzieś wyjść.
O to chodzi, że każdy ateista myśli o wierzących jak o tych co chodzą do kościółka co tydzień, dają na tace i wgl. Ja wierzę, ale nie w księży bo oni są potrzebni jak rybie ręcznik. A Wojtyłe można było szanować za to jakim bym człowiekiem a nie papieżem. Pedofile pedofilami. Ludzie ludźmi ;/
Czesiek181 napisał/a:
Ra pa pa pa pam Paluch Syntetyczna Mafia ejjj
Ra pa pa pa pam pam Kali Ganja Mafia ejjj
Pozdrawiam Cie kolego Chrześcijaninie.
Ty masz coś z głową?
a co z tym,ze pomimo plagi A.I.D.S w afryce nie popieral stosowania antykoncepcji w imie boze? gdyby nie to moglby ocalic zycie milionom ludzi;
Prezes , święta prawda
)
Pozdro
Akurat do Jana Pawła II-go nawet ateiści nie powinni nic mieć. Bo ani to nie był zły człowiek, ani nikomu nic złego nie zrobił. Powiem więcej pomógł wyprowadzić Polskę z komuny. Spinajcie się ile chcecie. To moje zdanie i jego nie zmienię. Jestem wierzący ale każdy wierzy w co chce. Kościół to wielki targ i burdel. Nie trzeba chodzić tam żeby w coś wierzyć Pozdrawiam
Pozdro
Akurat do Jana Pawła II-go nawet ateiści nie powinni nic mieć. Bo ani to nie był zły człowiek, ani nikomu nic złego nie zrobił. Powiem więcej pomógł wyprowadzić Polskę z komuny. Spinajcie się ile chcecie. To moje zdanie i jego nie zmienię. Jestem wierzący ale każdy wierzy w co chce. Kościół to wielki targ i burdel. Nie trzeba chodzić tam żeby w coś wierzyć Pozdrawiam
Dla mnie koleś był zajebisty
idealny przykład tego jaki powinien być przywódca, czy duchowy czy krajowy
Jak coś upuści to nie czeka aż świta dworska podleci i mu to podniesie.Był samodzielny i władza nie waliła mu do głowy. To jedna z tych niewielu osób których mi szkoda i które w moim przekonaniu nie powinny się nigdy starzeć i umierać.
Preeezes napisał/a:
Kościół to wielki targ i burdel.
Mówisz, że targ i burdel . Właśnie On stał na kościoła czele całkiem jeszcze niedawno
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie