Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SadystycznyRoman 2013-08-02, 14:25
@Wdr, nie wszyscy, ja bardzo chętnie udałbym się na jakieś zamiesz...to znaczy demonstracje anty rządowe lub coś tego typu.
Zgłoś
Madeej 2013-08-02, 14:25
Ahh.... Aż z tego powodu że kraj i tak zszedł na idiotów (sejm) to sobie kupiłem w Lolu do xina, skina Winged Husar
Zgłoś
hajsiwo 2013-08-02, 14:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bembols 2013-08-02, 14:37
0:40 tak śpiewanego mazurka można usłyszeć na Woodstocku
Zgłoś
Ileev 2013-08-02, 14:42 3
PrezesRm napisał/a:

Pokaż co ty zrobiłeś dla Polski i jakimi patriotycznymi czynami się wsławiłeś. Pewnie już dawno siedzisz u angoli albo iroli na zmywaku. I robisz za murzyna.

W moich oczach jesteś nędznym gadm omyłkowo nazywanym człowiekiem. W słowniku ludzi kulturalnych nie ma wystarczająco obelżywych słów żeby ci naubliżać.

Żryj gruz.

Nic nie zrobiłem i nie mam zamiaru nic robić dla tego nędznego kraju.

I widzisz... wolę siedzieć w Anglii(chociaż aktualnie jestem w polsce) i zarabiać 2x więcej na zmywaku niż ty w polsce po 5 latach studiów.

Boli dupa ostro, co?
Zgłoś
Shaggy93 2013-08-02, 14:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Atreyu 2013-08-02, 14:46
Zgłoś
Shaggy93 2013-08-02, 14:51
Zgłoś
steve231 2013-08-02, 14:52
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 14:54 4
Jak się spodobał filmik, to tutaj znalazłem podobny.Trochę.
Albo i nie.
Zgłoś
sard 2013-08-02, 15:01
Zgłoś
tranzystor 2013-08-02, 15:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 15:23 1
Zgłoś
Promek 2013-08-02, 15:24
Filmik zajebisty dokonania Polakow (zolnierzy, sportowcow itp.) zajebiste ale jedni nam psuja opinie i wizerunek...

POLITYCY!!!
Zgłoś
zonk 2013-08-02, 15:29 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem