📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Wdr, nie wszyscy, ja bardzo chętnie udałbym się na jakieś zamiesz...to znaczy demonstracje anty rządowe lub coś tego typu.

Ahh.... Aż z tego powodu że kraj i tak zszedł na idiotów (sejm) to sobie kupiłem w Lolu do xina, skina Winged Husar
PrezesRm napisał/a:
Pokaż co ty zrobiłeś dla Polski i jakimi patriotycznymi czynami się wsławiłeś. Pewnie już dawno siedzisz u angoli albo iroli na zmywaku. I robisz za murzyna.
W moich oczach jesteś nędznym gadm omyłkowo nazywanym człowiekiem. W słowniku ludzi kulturalnych nie ma wystarczająco obelżywych słów żeby ci naubliżać.
Żryj gruz.
Nic nie zrobiłem i nie mam zamiaru nic robić dla tego nędznego kraju.
I widzisz... wolę siedzieć w Anglii(chociaż aktualnie jestem w polsce) i zarabiać 2x więcej na zmywaku niż ty w polsce po 5 latach studiów.
Boli dupa ostro, co?

Jak się spodobał filmik, to tutaj znalazłem podobny.Trochę.
Albo i nie.

Filmik zajebisty dokonania Polakow (zolnierzy, sportowcow itp.) zajebiste ale jedni nam psuja opinie i wizerunek...
POLITYCY!!!
POLITYCY!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie