👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz browara, za 'łezka w oku kraja' - zaprawde, karkolomne przedsiewziecie jezykowe.
@Sothoth i napisał to ktoś kto nawet polskich znaków nie używa...
ORMOWIEC, Jesli masz zamiar przyssac sie do braku polskich znakow (co jest jak najbardziej akceptowalne w przestrzeni zwanej internetem, chocby z prozaicznego powodu - braku polskiej klawiatury), to zacznij najpierw uzywac znakow interpunkcyjncyh.
Co do mojego poprzedniego posta - nie czepiam sie autora, wrecz przciwnie - podoba mi sie to wyrazenie. Wiecej luzu, dude.
Co do mojego poprzedniego posta - nie czepiam sie autora, wrecz przciwnie - podoba mi sie to wyrazenie. Wiecej luzu, dude.

Ciekawe czy chociaż 1/4 użytkowników tegoż serwisu pamięta ów napis.
No i jeszcze ten zajebisty efekt "graficzny" po odświeżeniu ekranu.

@up
Ja o tym wiem, ale pewna osoba wcześniej napisała, że nie używa polskich znaków, gdyż nie ma polskiej klawiatury. Tak więc mój chory umysł podpowiedział mi, żeby podkreślić kwestię pochodzenia klawiatury i że nie ma to wpływu na używane używane znaki.
Ja o tym wiem, ale pewna osoba wcześniej napisała, że nie używa polskich znaków, gdyż nie ma polskiej klawiatury. Tak więc mój chory umysł podpowiedział mi, żeby podkreślić kwestię pochodzenia klawiatury i że nie ma to wpływu na używane używane znaki.
zeto88 napisał/a:
Ciekawe czy chociaż 1/4 użytkowników tegoż serwisu pamięta ów napis.
Nie dalej jak w zeszłym tygodniu bawiłem się another world na dos'ie 6.22 z Volkov'em. Winde 95 mam jeszcze(z obsługą USB;) na płycie CD.
Ja pamiętam że w komputerach typu ATX po wywaleniu tego napisu sam powinien się wyłączyć. Niestety czasami jakoś się to gryzło i i trzeba było z guzika go uciszyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie