Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To taka metafora, ta kaczka to Europa a mrówki to imigranci.
szyszkownik napisał/a:
To taka metafora, ta kaczka to Europa a mrówki to imigranci.
K🤬a to te żuki gówniaki na koniec to kto?! Nie mów, że jeszcze jakaś plaga po imigrantach do nas przyjdzie?
Ale nózek to juz nie op🤬liły? K🤬a sie od dobrobytu w dupie poprzewracało.
bania88 napisał/a:
K🤬a to te żuki gówniaki na koniec to kto?! Nie mów, że jeszcze jakaś plaga po imigrantach do nas przyjdzie?
To tylko Amerykanie sprawdzają czy jakiejś ropy nie mamy.
Wam też połowa obrazu zaczyna "śnieżyć" mniej więcej od 14 sekundy filmiku?