Żył - był pewien mrówkojad,
raz dojadł, raz nie dojadł,
gdy chory, to się leczył,
żarł mrówki - siłą rzeczy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłop się leczy naturalnie, to normalne i zdrowe.
W woju na poligonie tak z skarpetami robiliśmy, ale nikomu do głowy nie przyszło by się uwalić na mrowisko dla zdrowotności
Szangti napisał/a:
Moja babcia na reumatyzm tez mrówki stosowała... wkładała rece do mrowiska.
Szkoda, że twój stary c🤬ja tam nie wsadził...
@up
tak prymitywne a jakże zabawne
Dawniej tak leczono wszawice i usuwano różne insekty. Zatykano otwory oprócz ust, i do mrowiska.
Wsadzić c🤬ja w mrowisko, pić szczochy, grzebać łyżką w dupie... Spoko! Naturalne metody najlepsze a tym lepsze im bardziej poj🤬e. Ale szczepionki to złoooooo!
Dla mnie to taki rasowy debil antyszczep.
Nie ma to jak ruskie sanatorium
htp
2021-06-14, 10:23
Telimena i mrówki - wersja rosyjska.
Sk🤬ysyn radykalnie walczy z reumatyzmem i korząkami...
QastroleQ napisał/a:
A to wiesz? Jakos taki ulom powstal.
poczytajcie sobie np. Akwarium Suworowa. tam fajnie opisał tego typu terapię. Stara metoda,
Karboksylator napisał/a:
poczytajcie sobie np. Akwarium Suworowa. tam fajnie opisał tego typu terapię. Stara metoda,
Masz rację czytałem wszystkie jego książki i polecam bo ciekawe . Najbardziej podobał mi się "Specnaz"
A dla leniwych jest to :
OpenStreetMaps napisał/a:
Masz rację czytałem wszystkie jego książki i polecam bo ciekawe . Najbardziej podobał mi się "Specnaz"
A dla leniwych jest to :
Fajnie się czyta, ale żeby to traktować w kategoriach dokumentu to raczej nie sądzę.
QastroleQ napisał/a:
Szkoda, że Twoja stara ich sobie w p🤬dę nie nawkładała to by może takiego kretyna ja Ty zeżarły