📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:01

Czekać tylko na komentarz krzyksa o mnie... ale ja krzyks wolę świeże psy a nie mrożonki

Nie chcę złowróżyć, ale skojarzyło mi się z Polakiem, który utknął na Nanga Parbat. Temperatura ma tam sięgać -60, w mojej zamrażarce jest -16, a jeszcze trzeba doliczyć wiatr...
Już ponoć ma odmrożenia, ale tak to już jest kiedy idzie się w góry nieprzygotowanym.
Już ponoć ma odmrożenia, ale tak to już jest kiedy idzie się w góry nieprzygotowanym.

Kolejny odcinek Myth Busters, tym razem sprawdzamy czy szarik z czterech pancernych nie zamarzłby w zimie

Taki trochę pic na wodę. Z profilu można się nabrać, ale jak mamy obraz "en face" to widać, że jeden bok, ucho - jest przyklapnięty, spłaszczony. Piesek leżał a ktoś go dla kawału naprostował.

Velture napisał/a:
Czekać tylko na komentarz krzyksa o mnie... ale ja krzyks wolę świeże psy a nie mrożonki
![]()
Lobo24 napisał/a:
Piesek leżał a ktoś go dla kawału naprostował.
Obstawiam Velture

trzymać w zamrażalniku, raz dziennie na 15 minut wyprowadzić na spacer, będzie dalej oddanym zwierzakiem pana przez kilka lat
można kółka założyć , nie będą się zdzierały pazurki
można kółka założyć , nie będą się zdzierały pazurki
To ta tresura u Velture daje efekty! Pies wiernie będzie na pozycji aż do roztopów

no, na takiego psa w domu to się mogę ewentualnie zgodzić choć i tak uważam że jedyne zwierze jakie powinno być w domu to kura w zamrażarce

Specjalnie to robią,zamrażają zwierzaki i eksponują,taki rytuał internetowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie