👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niestety wersję 1.01 , 1.02 , 1.04 , 2.03, 2.10, 2.11 , 3.0 , 3.1 , NT 3.1 , 3.2 , NT 3.5 , NT 3.51 , 95 , NT 4.0 , Me , 2000 , 2003 i 2008 nie zostaly pokazane w tym rysunku

@up Jak na swoje czasy imo byl, wtedy dokonal sie w moim subiektywnym odczuciu najwiekszy skok jakosciowy pomiedzy posczegolnymi wersjami windowsa
Skoro winda 3.11 ma postac kamienia, to ciekawe w jakis sposob przedstawia linuxa...

Win 98 dobrze wspominam, miał swój urok i długo nie chciałem się przestawić na okrągłe ikonki ikspeka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie