Oto co prezentuje MS Office przy instalacji.
Pamiętaj, że przy wyłączonym komputerze, instalacja przebiegnie sprawniej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co, jeśli się go włączy?
konto usunięte
2012-08-07, 11:49
Zrobi to co potrafi najlepiej. Pokaże niebieski ekran śmierci
konto usunięte
2012-08-07, 13:50
Tak to jest jak się Office od ruskich na bazarze kupuje.
konto usunięte
2012-08-07, 15:56
W sumie to nie dziwię się, Microsoft różne cyrki już robił : Pomocnik wyszukiwania Binder, nie był postacią animowaną, a "Anonimowaną"
to nic, mój oryginalny Windows XP swego czasu podczas instalacji wyświetlał komunikat o tym iz kopia jest nieoryginalna, odkąd mam pirata problemy zniknęły
konto usunięte
2012-08-07, 20:20
to nic w porównaniu z tym że windows 8 nie miał jeszcze premiery, a już wyciekły pełne wersje do internetu, a dzisiaj ktoś zrobił cracka. if you know what i mean
Co to za szita instalujesz? Open office o pół Afryki lepszy.
Żeby powyższe nie uszło za suche dodam ciekawostkę.
Murzyni mają pierwsze miejsca w bieganiu, natomiast jaśniaki w strzelectwie. Nikt nie wie dlaczego ;]
konto usunięte
2012-08-07, 20:50
konto usunięte
2012-08-07, 21:10
Z dobrego serca jako posiadacz Sony Vaio dam Ci dobrą radę. Wyjeb to gówno -.-
To ja lepszy shit znalazlem, za czasow XPka takie oto cudo dokonalem
konto usunięte
2012-08-07, 23:56
młode cwaniaczki które wiedza jak należy zainstalować office. A pomyśleliście że ten zbiór programów używają też starsze osoby , które trzeba powadzić za rączkę . Snoobki jedne