Oto co prezentuje MS Office przy instalacji.
Pamiętaj, że przy wyłączonym komputerze, instalacja przebiegnie sprawniej.
A co, jeśli się go włączy?
b................r
2012-08-07, 11:49
Zrobi to co potrafi najlepiej. Pokaże niebieski ekran śmierci
M................X
2012-08-07, 13:50
C🤬jową wersję ściągnąłeś, jakiś pewnie ścinak
Tak to jest jak się Office od ruskich na bazarze kupuje.
P................0
2012-08-07, 15:56
Przykro mi, jest to oryginalna wersja MS Office, która jest standardowo instalowana do komputerów marki Sony. Jest to wersja próbna więc nie ma co tutaj za bardzo majstrować

Ruskie łapy nie tykały.
W sumie to nie dziwię się, Microsoft różne cyrki już robił : Pomocnik wyszukiwania Binder, nie był postacią animowaną, a "Anonimowaną"
to nic, mój oryginalny Windows XP swego czasu podczas instalacji wyświetlał komunikat o tym iz kopia jest nieoryginalna, odkąd mam pirata problemy zniknęły
d................i
2012-08-07, 20:20
to nic w porównaniu z tym że windows 8 nie miał jeszcze premiery, a już wyciekły pełne wersje do internetu, a dzisiaj ktoś zrobił cracka. if you know what i mean
Co to za szita instalujesz? Open office o pół Afryki lepszy.
Żeby powyższe nie uszło za suche dodam ciekawostkę.
Murzyni mają pierwsze miejsca w bieganiu, natomiast jaśniaki w strzelectwie. Nikt nie wie dlaczego ;]
podpis użytkownika
Cthulhu is not death!
wlatca852 napisał/a:
to nic w porównaniu z tym że windows 8 nie miał jeszcze premiery, a już wyciekły pełne wersje do internetu, a dzisiaj ktoś zrobił cracka. if you know what i mean
Nic k🤬a nie wyciekło, tylko (daaawno temu) MS udostępnił wersję deweloperską. Swoją drogą WIN8 to straszne gówno.
O................h
2012-08-07, 20:50
piwo za wyk🤬istą tapetę
Z................a
2012-08-07, 21:10
Z dobrego serca jako posiadacz Sony Vaio dam Ci dobrą radę. Wyjeb to gówno -.-
To ja lepszy shit znalazlem, za czasow XPka takie oto cudo dokonalem
k................e
2012-08-07, 23:56
młode cwaniaczki które wiedza jak należy zainstalować office. A pomyśleliście że ten zbiór programów używają też starsze osoby , które trzeba powadzić za rączkę . Snoobki jedne