Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
MSBS na Shot Show 2013
konto usunięte • 2013-01-23, 16:39
Polski karabinek MSBS(Modułowy System Broni Strzeleckiej) na najwiekszych targach broni strzeleckiej w JUESEJ.

P.S. Wszelkie dzieci oceniające podobieństwo MSBS'a do ACR tylko na podstawie podobnych kształtów proszę o nie wypowiadanie się
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-24, 1:17 5
z wyglądu może i podobny, ale z tego co mówi koleś i (o ile dobrze rozumiem, kilka terminów musiałem sobie sprawdzić) to ACR naszemu nowiutkiemu MSBS będzie mógł possać. a wiecie dlaczego? dlatego że to polska konstrukcja i będzie bardziej niezawodny, dostosowany do polskiego użytkownika. Szczególnie podoba mi się opcja przełożenia zamka i wyrzutu łusek, gdyż sam jestem leworecznym strzelcem, i strzelanie ze standardowej broni wymaga w takim wypadku wiele szkolenia. Poza tym, wreszcie Polska będzie miałą karabin modułowy z prawdziwego zdarzenia. Założę się że chłopaki z jednostek pierwszego rzutu już zacierają łapki na to cacko.
A FB Radom swego czasu była czołówką świata, wiec nie rozumiem tego "antyreklama"...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 2:14 2
Gdzie jest REMOV !??

Tu jest REMOV
Z opisu na kanale YT:
Przesłano 22 maj 2010
Pokaz dynamiczny demonstratora karabinka podstawowego w układzie bezkolbowym rozwijanego w programie MSBS-5,56 (Modułowy System Broni Strzeleckiej kalibru 5,56 mm) przez WAT i FB Łucznik.
Warto podkreślić, że na filmie pokazano demonstrator, czyli strzelające urządzenie badawcze, służące do sprawdzenia działania mechanizmów, nie zaś docelową broń. Ta od strony wyglądu zewnętrznego czy rozmieszczenia przełączników będzie wyglądała zupełnie inaczej.
Zgłoś
curt1 2013-01-24, 2:47 10
MSBS
nowy mundur nowoczesnego żołnierza
nowe celowniki i bajery
i co najważniejsze system monitorowania parametrów życiowych

wszystko to co Polska Myśl Techniczna ma do zaoferowania.
Zgłoś
kothletino 2013-01-24, 5:42
Telenowelistyczny angielski.
Zgłoś
Ranger 2013-01-24, 7:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 8:03
Hmm nie chcę nikogo martwić ale czas jakiś temu głośno się mówiło o plajcie ŁUCZNIKA... Ludzie ostro srali po gaciach bo jak by nie było to jedna z ostatnich gałęzi przemysłu jaka została w Radomiu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 8:29
a gdzie sa lasery i miotacze plazmowe ?
Zgłoś
Krak 2013-01-24, 9:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 9:24 1
Zgłoś
mrkler 2013-01-24, 10:08 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 11:38
Zawsze znajdą się pojeby krytykujące wszystko i wszystkich.Za materiał jest piwo.

Zawsze znajdą się pojeby krytykujące wszystko i wszystkich.Za ciekawy materiał leci piwko.
Zgłoś
gracii 2013-01-24, 12:54
drugi filmik 4:27, gościu chciał włożyć magazynek łukowo xd
Zgłoś
Ranger 2013-01-24, 13:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 14:02
Zgłoś
Ranger 2013-01-24, 14:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem