Instant karma
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Powinni to k🤬a kodeks znowelizować tak, żeby odechciało się szeryfowania. Gumowanie jednego na dechach nic nie zmieni

Trafila kosa na kamien.
Swoja droga to d9 zaj🤬ia z tymi szeryfami.
Swoja droga to d9 zaj🤬ia z tymi szeryfami.
o kurde ale tu prawdziwe szeryfy jechali takie z blachą, i szyszka im w odbyt bo wlekli się niemiłosiernie i podpuszczali
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
nie podpuszczali tylko jechali zgodnie z przepisami, wcześniej była szkoła więc możliwe że było ograniczenie do 40-30 a może nawet i 20km/h tak jak jest koło mnie
mygyry napisał/a:
"znowu w życiu mi nie wyszło..."
- proszę mój druhu...
- co łaska moi panowie, co łaska!
podpis użytkownika
dupsko
KlinikaAborcyjna napisał/a:
o kurde ale tu prawdziwe szeryfy jechali takie z blachą, i szyszka im w odbyt bo wlekli się niemiłosiernie i podpuszczali
o czym Ty gadasz - szkoła, przejścia dla pieszych oznaczone "dzieciakiem" (tablica T-27), prędkość i tak w granicach 50km/h, ale idiocie się spieszyło - bo on chce jechać 80, a nie zgodnie z przepisami. Teraz dostanie za podwójną ciągłą i za tamowanie ruchu i się skończy rumakowanie. Ja osobiście bym mu wniocha do sądu p🤬lnał - jak sędzia normalny, to i grzywnę do 5tyś by wyłapał za takie coś i uprawnienia na określony czas utracił.