I to jest fart
a fapowanie nabiera nowego wymiaru...
a fapowanie nabiera nowego wymiaru...
To co ty masz? Ołówka?
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.to chyba fejk!?
ależ on jest wszechmogącym altruistą... niech mnie ktos powstrzyma bo zaczne wierzyc!

podpis użytkownika
Q L I M A Xczyli wszechmogący bóg, ktory z wlasnej woli i kaprysu nałożył na człowieka grzech pierworodny, pozniej wysłał siebie (alterego) w postaci swojego syna na ziemie, żeby dac sie torturowac i zajebac na krzyzu aby ten grzech odpuścić ludziom, nie potrafi tez zabic muchy z dziura w rekach?
to chyba fejk!?
ależ on jest wszechmogącym altruistą... niech mnie ktos powstrzyma bo zaczne wierzyc! 3 2 1...
Gdybys byl wszechmocny to też nudziłoby ci się w c🤬j.

podpis użytkownika
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambinoczyli wszechmogący bóg, ktory z wlasnej woli i kaprysu nałożył na człowieka grzech pierworodny, pozniej wysłał siebie (alterego) w postaci swojego syna na ziemie, żeby dac sie torturowac i zajebac na krzyzu aby ten grzech odpuścić ludziom, nie potrafi tez zabic muchy z dziura w rekach?
to chyba fejk!?
ależ on jest wszechmogącym altruistą... niech mnie ktos powstrzyma bo zaczne wierzyc! 3 2 1...
Bóg tworząc człowieka dal mu wolną wolę. Grzech pierwotny jak i każdy inny jest przejawem woli człowieka. Myślenie nie boli.
podpis użytkownika
czarna fortunaGdybys byl wszechmocny to też nudziłoby ci się w c🤬j.
jakbym byl wszechmocny to poprostu bym zalatwil sprawe

jakby mi sie nudzilo to napewno znalazlbym ciekawsza rozrywke niz sadomaso

Bóg tworząc człowieka dal mu wolną wolę. Grzech pierwotny jak i każdy inny jest przejawem woli człowieka. Myślenie nie boli.
1. nie. nie stworzyl i nic nie dał
2. grzechem jest to co ci ksiadz powie ze jest. grzech pierworodny a wlasciwie jego filozofia jest jednym z najbardziej toksycznych elementow natury biblijnego boga i pokazuje jego c🤬jowe cechy. kara za zlamanie zakazu a odkupienie tylko przez wiare

3. marna bajka pod kazdym wzgledem. marne historie a jeszcze gorsze odpowiedzi na kluczowe pytania.
4 polecam. mniej bajek a wiecej np. hitchensa