ahhh te Rosiczkowate
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
W drugim filmiku nie dodali odgłosów trzaskających pancerzyków, dramatycznej muzyki ani odgłosów bekania po zakończonym posiłku ;P
BueR_MadasS napisał/a:
mam takową w domu... kilka liści uschło od zabaw
Baalp
hmm ale LOL sam wiesz ile godzin siedzę przy kompie tak więc nawet nie wiedziałem że się biedaczce zmarzło i teraz siedzi na kominku w agonii
no ładnie teraz wyglądam z tym zdechłym kwiatem
no obronę tzw honoru inny 'morderca'
hmm ale LOL sam wiesz ile godzin siedzę przy kompie tak więc nawet nie wiedziałem że się biedaczce zmarzło i teraz siedzi na kominku w agonii
no ładnie teraz wyglądam z tym zdechłym kwiatem
no obronę tzw honoru inny 'morderca'
A czy te nasiona muchołówki są szerzej dostępne w sklepach ogrodniczych?
blaskhyrk napisał/a:
poszukaj na necie, miałem kiedyś mochołówke od kumpla, kupił gdzieś w necie całą roślinkę.A czy te nasiona muchołówki są szerzej dostępne w sklepach ogrodniczych?
BueR_MadasS, jeśli dobrze pamiętam to pułapki w móchołówce zamykaj się 3 razy z ofiarą i 6 razy na puston np podczas zabaw. Do tego powinneś chyba zrobić jej okres wegetacji/przesuszania tzn dać do piwnicy i nie podlewać
btw ładny dzbanecznik
W leroy merlin mozna kupic juz wychodowane w doniczkach.
Tez mialem przez jakis czas, ale w zimie mi zdechla :p
Tez mialem przez jakis czas, ale w zimie mi zdechla :p
Wraith napisał/a:
bo nie zrobiłeś jej okresu przesuszania (patrz wyżej)Tez mialem przez jakis czas, ale w zimie mi zdechla :p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie