👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Mudzin vs. Pedał
raczej
muzyczna kupa vs. muzyczny geniusz

No ale pedał przecież. Nie będziesz miał tu życia, zaraz Ciebie gimbusy dopadną.
P.S. A jebie mnie to, że był biseksualny, jak żył. Miał talent i tylko to mnie interesuje.

P.S. A jebie mnie to, że był biseksualny, jak żył. Miał talent i tylko to mnie interesuje.

przepraszam bardzo ale Freddie nie był pedałem tylko homoseksualistą!

Brać się za Bohemian Rhapsody to tak jak ja bym próbował namalować coś bardziej zajebistego niż obrazy Jana Matejki, Picassa albo Leonarda da Vinci, mimo że nie umiem ładnie malować. A co do Freddiego to prawda że ruc*ał wszystko co się ruszało, ale takiego głosu i geniuszu muzycznego nikt nie miał i mieć nie będzie.

nie komentuje nie ma opcji zeby ktos lepiej zaspiewwal bohemian rapsody jak freddie reszta to wstyd i gora gowna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie