Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Murenewsy
konto usunięte • 2012-10-21, 14:44
2 filmiki od waszego ulubionego* Dem3000.
Cz. 1 "Zapadła się Świętokrzyska"

Cz. 2 "Przeszła Ustawa Antyaborcyjna "

* - Tak wiem że połowa z was go nienawidzi.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sitwa8 2012-10-21, 16:43 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-21, 17:12 3
Stary, i tak znajdzie się masa pojebów uważająca, że to co kręci to dzieło z niesamowitym przekazem a jego geniusz zabija wszystko inne.
Zgłoś
trane1 2012-10-21, 17:33 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sitwa8 2012-10-21, 17:40
@up, film nie ma rozbawiać, jakby ktoś wszedł na jego kanał to zobaczył filmiki umoralniające i dające jasny przekaz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-21, 18:26 2
Zgłoś
dth 2012-10-22, 1:04 5

tak mi się skojarzyło, sorry za jakość kiepską i francuskie napisy
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 3:57 6
Zgłoś
dth 2012-10-22, 19:53
wow, dostałem piwo od Boga : O
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 2:48 3
Jak ktoś oglądał inne jego filmiki lub zna go poza internetem to wie, że on już taki jest. Takie ma poczucie humoru, styl bycia, wysławiania się. Jest przy tym naturalny a to, że do was nie trafia przekaz lub (jak uważacie) jego brak to raczej nie jego wina. Tak wgl. część z was nie lubi go z zasady, że jest vlogerem i inni też nie lubią vlogerów (wszyscy nie lubią to i ja, strach się wychylić, bo jeszcze zlinczują), albo typowe polaczki robaczki zazdrośniaczki co nie lubią go z powodu jego zarobków z YT, są też tacy co hejtują dla zasady tak jak w 2 komentarzu.
Zgłoś
Srasłkasz 2012-10-23, 14:04
Poza filmikami które są lepsze i gorsze, stworzył jeszcze masę dobrych komiksów, ale najłatwiej jest komuś pojechać za to co robi.
Zgłoś
zderealizowany 2012-10-23, 14:05
Do spinającej się bandy kocich członków. "Murenewsy" to nie wiadomości, a filmiki Dema nie mają mieć przekazu, tylko śmieszyć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 14:06
za robienie takich filmików powinni jaja ucinać, a za umieszczanie ich w internecie eksterminacja całej rodziny tak aby nie było żadnego ryzyka, że te geny przetrwają
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 14:48
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 14:55 4
dth napisał/a:

wow, dostałem piwo od Boga : O

czasami tu zagląda

a Ci idioci myślą ze jest w kościele
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem