2 filmiki od waszego ulubionego* Dem3000.
Cz. 1 "Zapadła się Świętokrzyska"
Cz. 2 "Przeszła Ustawa Antyaborcyjna "
* - Tak wiem że połowa z was go nienawidzi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-21, 17:12
Stary, i tak znajdzie się masa pojebów uważająca, że to co kręci to dzieło z niesamowitym przekazem a jego geniusz zabija wszystko inne.
@up, film nie ma rozbawiać, jakby ktoś wszedł na jego kanał to zobaczył filmiki umoralniające i dające jasny przekaz.
konto usunięte
2012-10-21, 18:26
dth
2012-10-22, 1:04
tak mi się skojarzyło, sorry za jakość kiepską i francuskie napisy
konto usunięte
2012-10-22, 3:57
wow, dostałem piwo od Boga : O
konto usunięte
2012-10-23, 2:48
Jak ktoś oglądał inne jego filmiki lub zna go poza internetem to wie, że on już taki jest. Takie ma poczucie humoru, styl bycia, wysławiania się. Jest przy tym naturalny a to, że do was nie trafia przekaz lub (jak uważacie) jego brak to raczej nie jego wina. Tak wgl. część z was nie lubi go z zasady, że jest vlogerem i inni też nie lubią vlogerów (wszyscy nie lubią to i ja, strach się wychylić, bo jeszcze zlinczują), albo typowe polaczki robaczki zazdrośniaczki co nie lubią go z powodu jego zarobków z YT, są też tacy co hejtują dla zasady tak jak w 2 komentarzu.
Poza filmikami które są lepsze i gorsze, stworzył jeszcze masę dobrych komiksów, ale najłatwiej jest komuś pojechać za to co robi.
Do spinającej się bandy kocich członków. "Murenewsy" to nie wiadomości, a filmiki Dema nie mają mieć przekazu, tylko śmieszyć.
konto usunięte
2012-10-23, 14:06
za robienie takich filmików powinni jaja ucinać, a za umieszczanie ich w internecie eksterminacja całej rodziny tak aby nie było żadnego ryzyka, że te geny przetrwają
konto usunięte
2012-10-23, 14:48
konto usunięte
2012-10-23, 14:55
dth napisał/a:
wow, dostałem piwo od Boga : O
czasami tu zagląda
a Ci idioci myślą ze jest w kościele