God bless america!
Uczcie się polaczki, robaczki, cebulaczki jak to w cywilizowanych krajach ludzie żyją a nie jak w tej zacofanej cebulandii gdzie nie ma demokracji.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Każdy powinien ubierać się tak jak mu się podoba, chce chodzić w bikini? Niech chodzi!
W czasie ostatniej wojny Niemcy stwierdzili że obraża ich widok Polaków i skończyło się to śmiercią 6 mln naszych rodaków. Nikt nikomu nie powinien nigdy zaglądać do łóżka.
Konto usunięte
2018-04-09, 15:54
janlew napisał/a:
etykę ustala kościół
Kościół i etyka...
Mnie tam nie interesuje jak się ubiera drugi facet, tak długo jak faktycznie ma pozakrywane to co najważniejsze. Ale z drugiej strony nie jestem pedałem, więc nie dziwne, że nic mnie to nie obchodzi.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Ciekawe Welczer czego szukałeś że to znalazłeś...?
Konto usunięte
2018-04-09, 20:03
Wolę mieszkać w kraju gdzie od czasu do czasu zdarzy się jakiś typek biegający w bikini niż w kraju gdzie od czasu do czasu spuszczają wp🤬l w autobusie za rozmowę w języku niemiecki.
czemu do filmiku gdzie jakiś koleś pocina w bikini dopisuje się ideologię polityczna i zaczyna się gównoburza?
BialyNigger napisał/a:
Wolę mieszkać w kraju gdzie od czasu do czasu zdarzy się jakiś typek biegający w bikini niż w kraju gdzie od czasu do czasu spuszczają wp🤬l w autobusie za rozmowę w języku niemiecki.
Po c🤬j się dop🤬lasz do muzułmanów w niemczech? Nie ich wina, że biją niemców za to, że rozmawiają w swoim języku.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
BialyNigger napisał/a:
Twój bohater spotkałby się pewnie z mniej entuzjastyczną reakcją, gdyby swoją postępowość eksponował w bardziej konserwatywnym stanie USA jak Alabama czy Teksas, Polska także jest zróżnicowana pod tym względem. Trudno także porównywać dwie przytoczone przez ciebie sytuacje. Dlatego zamiast gadać po niemiecku, załóż bikini i przejdź się po Łodzi czy Radomiu. Poczujesz polskiego ducha tolerancji.
Konto usunięte
2018-04-09, 22:42
no i pieknie to jest wolność, cebula ze zgniecionym umysłem przyzwyczajonym tylko do bata nigdy tego nie zrozumie ...
Konto usunięte
2018-04-09, 22:47
Chłopowi się fajki skończyły, a jakiś kretyn go nagrywa..
Ktoś zna tytuł tej nutki?
Foftek napisał/a:
Ktoś zna tytuł tej nutki?
Kraze - "You got that fiyah"
Boże jedyny prawdziwy jak ja nienawidzę tego narodu, jak ja wami gardzę żywy ludzki zawistny, zapluty, zakłamany, złodziejski odpad ludzkości. Wyzbyłem się polskości 8 lat temu i jestem z tego dumny, aha dodam że wykształciłem się za wasze pieniądze. Pozdrawiam serdecznie biedne zawistne zwierzęta z polski.
Konto usunięte
2018-04-10, 10:23
~Velture c🤬lu, za tych polaczków powinieneś dostać oklep albo lepiej, bana bo jak wiadomo nie masz życia poza sadolem i to by była dla ciebie największa kara