Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LizTruss 2024-01-23, 23:56
K🤬a ja p🤬le... to już nawet halman i jego pro-banderowskie wysrywy sa chyba śmieszniejsze niż to gowno. Moze młodszy kuzyn włamał się na konto afminowi?
Zgłoś
alahu1 2024-01-24, 0:07 2
LizTruss napisał/a:

K🤬a ja p🤬le... to już nawet halman i jego pro-banderowskie wysrywy sa chyba śmieszniejsze niż to gowno. Moze młodszy kuzyn włamał się na konto afminowi?

Jest w tym trochę racji, w końcu każdy kawał o murzynach ma w sobie ziarenko prawdy.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2024-01-24, 10:57 2
LizTruss napisał/a:

Kawał spełnia definicję czarnego humoru, jest średni+ ale mało tu ostatnio czegokolwiek co spełnia tą definicję, więc jak nie rozumiesz o co chodzi to zamknij morde i scrolluj dalej , bo ktokolwiek tu wrzuci coś co jest naprawdę czarnym humorem i jest w miarę kreatywne, jak te średnie żąrty albo np. animacje typa o nicku wójek, to dostaje pociski od debili twojego pokroju. Jak chcesz oglądać tylko wypadki, to są od tego inne strony.

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
k................8 2024-01-24, 16:35
Bulisz 3 złote za to gówno i jesteśmy kwita
Zgłoś