Często latam za granice i też rzuca mi się w oczy to, że są tam tysiące ludzi i kilku cieci lotniskowych a najczęściej nie widać nikogo. Zrobi się jakiś dym, ktoś wypuści małpe i nie ma komu uśpić.Co najwyżej biegają wszyscy z telefonami i nagrywają.
Po raz kolejny powtarzam:
Agresywne zwierzęta należy usypiać publicznie, ze szczególnym okrucieństwem.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Takim to zrobić powrót na planetę małp, na plantacje bawełny, bo w ZOO to szkoda zwierząt straszyć.
K🤬y w rodzinnych stronach dopiero co ogień ogarnęły, a tu jakiś zwierzogród z latającymi małpiszonami j🤬y.

Polaka by ochrona lotniska zabiła jak w Kanadzie ,tam fekalioskóry jest więcej wart .
ochrona lotniska zajebista
praktycznie niewidoczna

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
żmij napisał/a:
Po raz kolejny powtarzam:
Po co się brudzić. Dawniej dla niegrzecznych były takie klatki, które się wieszało gdzieś ku przestrodze. Klient siedział w tej klatce i się nudził, aż do momentu gdy z niej wypłynął.

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Pedator napisał/a:
Często latam za granice i też rzuca mi się w oczy to, że są tam tysiące ludzi i kilku cieci lotniskowych a najczęściej nie widać nikogo. Zrobi się jakiś dym, ktoś wypuści małpe i nie ma komu uśpić.Co najwyżej biegają wszyscy z telefonami i nagrywają.
U nas SG lata z bronią palną, a na większych lotniskach jak np. Okęcie czy Wrocław jest oddział na wzór OPP
xxxbastrado122 napisał/a:
Welcome refugees ❤️
Sytuacja miała miejsce w Czile. Potomek złapanego niegdyś w siatkę nie został wpuszczony na lot do Miami ponieważ nie uznano ważności jego biletu.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"