"Jestem najpopularniejszym smoluchem w Japoni, suko"
Po czym zostaje znokautowany przez białego (akcja w 1:25)
Dodatkowo, jego konto na Kick (serwis do streamowania) którym chwalił się na nagraniu zostało zbanowane.
35i
2023-09-12, 21:14
Za sklepanego cz🤬cha, zawsze piwko.
To chyba nie pierwszy raz gdy ta małpa dostała w pipę
sadistic.pl/negroidalnego-streamera-ciezkie-zycie-vt577660.htm
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Czarna swołocz. Ostatnio coś na YT się żalili, że Koreańczycy to rasiści bo czarnych do klubów nie wpuszczają, a nawet prewencyjny oklep się zdarza. J🤬a zaraza nieszanująca obcej kultury. Bydło
Nie wiem które gorsze, ten smoluch obrażający ludzi, czy ta królewna płacząca do publiki, bo ktoś ją obraził. Myślę, że powinni się częściej spotykać
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
nnajlepszy donejt na koncu; hiroszima, nagasaki....
USS Smoluch wpłynął na obce wody terytorialne i jego wieża sterownicza została zaatakowana przez samuraja Kamikaze. Trafiony, zatopiony
Tuco
2023-09-12, 23:39
Rzadko daję tu za cokolwiek piwo, bo c🤬j to dla mnie znaczy, ale jeśli to coś zmieni, no to tym razem chętnie daję.
fajnie że do napisania 'nigga' w napisach użyto wymawiane tak samo kanji znaczące ból/cierpienie/gorzki
Azjaci brzydzą się cz🤬chów. Uważają, że to bezmyślne, leniwe, złośliwe i agresywne zwierzęta.
Jeśli czarny dostaje w mordę i robi się czarny ekran to piwo leci
Co za poj🤬e czasy nastały, jeden udaje debila do kamery, druga udaje płacz
sp🤬olone czasy sp🤬olonych ludzi z telefonami, kontami na roznych poj🤬ych portalach i pokazywaniu wszystkiego jakby to k🤬a kogoś obchodziło, chociaz jak patrze w komunikacji miejskiej to zombiaki siedza i skroluja własnie takie ameby które nic nie wnosza do życia, nie wymysla leku na żadną chorobę ale lepiej tracić swoje zycie na oglądanie jak ktoś k🤬a je kanapkę albo dostał drinka i musi mu przez 20 minut robic zdjęcia