Przeszczep dłoni ma od białego, więc pójdzie na konto jakiegoś trupa

Piszą, że podejrzany jest opisany jako „krępy mężczyzna”, dają zdjęcie jakiejś małpy.
Ja tego nie rozumiem. Wykaz mieszka w NY. Całe lata opowiadał jak to się boi wrócić do Polski bo tam psy w 90 sekund przyjeżdżają.
A jak małpy odp🤬lają swoje harce, to później policja prosi o pomoc w identyfikacji, bo nie udało się zatrzymać na miejscu.
[ Dodano: 2024-08-23, 16:10 ]
*wujas
A jak małpy odp🤬lają swoje harce, to później policja prosi o pomoc w identyfikacji, bo nie udało się zatrzymać na miejscu.
[ Dodano: 2024-08-23, 16:10 ]
*wujas
Ze zdjęcia w spoilerze jasno (!) wynika, że ogień uszlachetnia nawet najciemniejszych kretynów.
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Wg. praw fizyki "wykonał pracę" i od razu rozpoczął proces odmurzynienia xD
Śmiesznie by było gdyby od stopnia "nieróbstwa" zależał kolor skóry u ludzi. Czym większy leń tym ciemniejsza skóra hahahaha To by dopiero była kolorowa europa xD
U ludzi jednak to zjawisko nie występuje
Śmiesznie by było gdyby od stopnia "nieróbstwa" zależał kolor skóry u ludzi. Czym większy leń tym ciemniejsza skóra hahahaha To by dopiero była kolorowa europa xD

Widać, że uczy się chłopina. Następnym razem będzie lepiej- o ile wyciągnie wnioski odpowiednie

Pietrushka napisał/a:
Wg. praw fizyki "wykonał pracę" i od razu rozpoczął proces odmurzynienia xD
To jest jak z kawałem, który mi Czech opowiedział.
Rumuńska rodziną plądruje w nocy budowę. Młody cygan wp🤬lil się do wiadra z białą farbą. Stoi tak cały uj🤬y i krzyczy: Mama, co robić, co robić? A matka na to: Ja p🤬lę, 3 sekundy biały i już chce robić.
Pyszuki napisał/a:
Czym on to podpalal, granatem? o.O Co to znaczy akcelerator?
Bombka piwnicznej roboty
Pyszuki napisał/a:
Czym on to podpalal, granatem? o.O Co to znaczy akcelerator?
Wybuchły opary benzyny we wnętrzu samochodu