Co za czasy, aby nie można było sobie posiedzieć z parówką na wierzchy na murku.
To nie są mieszane uczucia. To jest to uczucie, gdy dociera do ciebie, że ktoś cię jebie bez mydła serwując ci jednostronny przekaz, że każdy murzyn to złodziej
i ćwierćmózg
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
i ćwierćmózg
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
odważny cz🤬ch rzucił się na ekshibicjonistę bo był pewny na 100 % , że ten nie ma broni przy sobie .........
Haha fajne te lepy dostawała, nawet nie zauważyła, takie szybkie były
kolosasz napisał/a:
To nie są mieszane uczucia. To jest to uczucie, gdy dociera do ciebie, że ktoś cię jebie bez mydła serwując ci jednostronny przekaz, że każdy murzyn to złodziej
i ćwierćmózg
Przykro mi, że dopiero teraz do Ciebie to dotarło, ale głowa do góry będzie dobrze.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
kolosasz napisał/a:
i ćwierćmózg
Trzeba być idiotą żeby wierzyć mediom. Nie każdy Murzyn to przestępca ale ryzyko spotkania przestepczego cz🤬cha dużo większe.
Eknen napisał/a:
odważny cz🤬ch rzucił się na ekshibicjonistę bo był pewny na 100 % , że ten nie ma broni przy sobie .........
i dobrze powinien ćpuraka jeszcze zglanować
k🤬a monitor mi sie sp🤬olił. To znaczy kolory mi sie pop🤬liły
podpis użytkownika
poker better than life