👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słowa 'pan' i 'czarny' w jednym zdaniu można stosować tylko wtedy, kiedy mówi o właścicielu owego czarnego - nigdy inaczej!
Za grubej to tej książki nie napisał, chyba umieścił w niej absolutnie wszystkie swoje przemyślenia życiowe

bloodwar napisał/a:
Za grubej to tej książki nie napisał, chyba umieścił w niej absolutnie wszystkie swoje przemyślenia życiowe
![]()
Wypełnił kolorowanke i myśli, że książke napisał

Z tego co widać to książka sprzedała się w nakładzie "tylebyzaćpaćjużryja"

@up ale to jest murzyn, a z murzynow sie smiejemy...czarny humor kumasz ?
"Maybe they're calling him the Hiphopopotamus cause his lyrics are bottomless!"
0:25
0:25
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie