Południowy Sudan, jak widać pomoc humanitarna tam jeszcze nie dotarła. Jeśli ktoś nie ma wody, to idzie i jej szuka. Jak nie znajdzie, umiera. Wiem, że brak wody pitnej nie uśmierca w sposób tak spektakularny dla Sadistica jak powodzie, trzęsienia ziemi i wojny ale myślę, że foto wam się spodoba
[/u]
Konto usunięte
2013-05-07, 0:26
Wychlał wszystko sam a reszcie naściemniał
Konto usunięte
2013-05-07, 0:46
Szkoda że Północnym nie brakuje (Sudan Północny to islam, Sudan Południowy - chrześcijaństwo)
Konto usunięte
2013-05-07, 0:57
Fejk - owsiki są białe.
Konto usunięte
2013-05-07, 4:06
Pewnie szukał drobnych na dnie studni
Konto usunięte
2013-05-07, 4:07
No k🤬a, nie ma się z czego śmiać. Fajnie jest siedzieć sobie przed kompem i się nap🤬lać z ludzkiego nieszczęścia. To przecież jest straszne, nawet sobie nie wyobrażam rycia kilkumetrowych dołów aby znaleźć mulastą wodę. Poza tym cieszyłbym się jakby mieli w tej Afryce jako tako bo by nie emigrowali do Europy
Śmiechy śmiechami ale c🤬jowo tak nie mieć wody
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Konto usunięte
2013-05-07, 4:21
Gebofon napisał/a:
Śmiechy śmiechami ale c🤬jowo tak nie mieć wody
Racja, pewnie jak walą wiadro to naciągają butlę piachem
Konto usunięte
2013-05-07, 8:48
nigger go dig!
Połowa Sadisticowych rasistów to gimbaza,albo liceum i jak w domu by przyznali się do rasizmy,to wp🤬l od ojca murowany
Konto usunięte
2013-05-07, 10:22
A na moje oko murzyn ma wyj🤬ą torbę na wodę i nak🤬ia szafiry ;P
vod.tvp.pl/audycje/podroze/boso-przez-swiat/wideo/szafir/215545
-ile jest kucharek w sudanie?
-sześć
Moim zdaniem jest to zdjęcie latryny, ktoś postawił klocka, zrobił zdjęcie i się pochwalił. Taka jest moja opinia.
Konto usunięte
2013-05-07, 10:40
Kadafii chcial budowac w calej okolicy systemy nawadniania, to go zaj🤬i, nikt mu nie chcial pomoc, to niech teraz wszyscy umieraja!
Wygląda jak by siedział w białej dupie.