Dobre zdjęcie, moim zdaniem to z 20 metrów kopania mu zostało, sucho jak w piździe zakonnicy tam jest.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
Konto usunięte
2013-05-06, 22:37
Ten cz🤬ch, jak wynika ze zdjęcia jest cały czas w CZARNEJ DUPIE

I niech tak zostanie... AMEN
Jakie tam wielkie krety rosną
Gdy organizacje typu źródła życia dla afryki albo polska akcja humanitarna za free im wykopywali to szaman kazał zasypywać... teraz umierają z pragnienia
Konto usunięte
2013-05-06, 22:53
Co wy gadacie, przecież to polski kominiarz
sorki - polski szambonurek
Konto usunięte
2013-05-06, 23:00
Idę się odlać i spłukam wszystko 7 litrami czystej, przejrzystej...
Konto usunięte
2013-05-06, 23:11
Szczerze? W naszej strefie klimatycznej, 10 000 lat temu trzeba było postawić co najmniej dobry szałas i zrobić zapasy żarcia oraz opału na zimę. Inaczej dzisiaj nikogo by tutaj nie było po pierwszej zimie. Co mamy dziś-murowane domy, gazociągi, ciepłownie, wodociągi, całą infrastrukturę. W międzyczasie wyrżneliśmy tygrysy szblozębne, wilki, nieźwiedzie i znaleźliśmy lekarstwa na większość chorób Co robili murzyni przez ostatnie 10 000 lat, skoro ich jedynym problemem było wynalezienie i wykopanie studni? Niech zgadnę...pewnie to co dzisiaj. Robienie w c🤬j dzieci, bo połowa umrze w czasie suszy i czekanie aż znajdzie się jakaś padła antylopa żeby trochę się nażreć raz w miesiącu. Nam nikt nic nie dał. Nie widzę powodów abyśmy mieli opiekować się jakimiś prymitywnymi szczepami gatunku ludzkiego (może ująłem ich trochę na wyrost)
Konto usunięte
2013-05-06, 23:26
@up Pamiętam ten szałas też go stawiałem
Ktoś mi wpuścił podczas snu sondę do dupy? Nawet nie poczułem
podpis użytkownika
Ola gringo
Ja-ah-qu-ub-el- dobrze gada piwa mu !