📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09
🔥
Hobby
- teraz popularne

Wcale nie widać, że ustawka. Gdyby na końcu nie wystawiał rąk byłoby fajne fajne połączenie czarnego z czarnym. A tak to lipa
Jestem ekspertem. Murzyn ma fallusa jak koń czyli o długości około pół metra. Obwód pały 25 cm.
Wychodzi nam pojemność cylindra ok. 24500 cm3. Przeliczając na litry to 24,5 l. Człowiek ma ok. 5-6 l krwi. Więc cała krew nagle przelała się do pały, żeby ją napompować, nastąpiło niedokrwienie mózgu a co za tym idzie chwilowe niedotlenienie i murzyn stracił przytomność.
Wychodzi nam pojemność cylindra ok. 24500 cm3. Przeliczając na litry to 24,5 l. Człowiek ma ok. 5-6 l krwi. Więc cała krew nagle przelała się do pały, żeby ją napompować, nastąpiło niedokrwienie mózgu a co za tym idzie chwilowe niedotlenienie i murzyn stracił przytomność.

@Abraxus nie wiem jak liczyłeś ale mi wyszło o jedno zero mniej... czyli krwi wystarczy:D Ale skoro to murzyn no to i tak nie ma co ta krew do głowy płynąć na darmo.
Chociaż w mojej teorii jest pewna nieścisłość. Biorąc pod uwagę, że murzyn ma wielkość mózgu roztocza i przegrał bym w szachy nawet z dżdżownicą to nawet śladowe pozostałości krwi powinny u niego utrzymać przytomność.
Jakiś ekspert neurologii murzyńskiej do pomocy w konsultacji?
Jakiś ekspert neurologii murzyńskiej do pomocy w konsultacji?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie