Szybko ustawiony do pionu.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
gdyby nie ten tlusty wyjec dzial hard bylby o wiele bogatszy. Pozostaje tylko nadzieja ze Michelin i tak zdazyl sie wyszlakowac z bolu, czego sobie i panstwu zycze.
podpis użytkownika
ble ble
N................k
2011-10-15, 18:46
Nagrywane przez szparę w drzwiach?
Nie wiem dlaczego, ale gdy pierwszy raz zobaczyłem ten film gdy jeden czarny okłada drugiego czarnego czymś metalowym i potem też zaczyna okładać jakąś czarną tym czymś metalowym zrobiło mi się ich szkoda. Ale po chwili uświadomiłem sobie że to tylko murzyni i ich właściciel w każdej chwili może kupić sobie nowych.
Zadaj sobie pytanie czy ty np: chciałbyś mieć bity samochód?
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA
Samochód da się wyklepać, murzyna tylko sklepać...
murzyn napierdla murzyna.. to juz wiec nie rasizm
A może frytki do tego?
podpis użytkownika
StreetRacingFever
P🤬lone barany k🤬a, rżnie cwaniaka ze swoją czarną panią a jak się chłop broni to nagle staje się c🤬j ofiarą. Szkoda tylko że te sk🤬iałe barany nie zdają sobie sprawy że są zakałą tego świata.
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
A ja k🤬icy dostaję jak słyszę te babskie darcie "stooooop, stooooop". Zignoruj babę czarna jednostko pracująca i napier*** kijem czarnego nieroba.
co ci murzyni mają ze się stają agresywni w take away
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
(................)
2011-10-15, 19:56
Wiecznie rozdarte sk🤬ysyństwo, wieczne jakieś problemy, fochy, nieróbstwo z dziada pradziada i złodziejstwo. Cieszmy się chwila, że ta plaga do nas nie dotarła ;] Już bez kitu wolę napinki rodzimych dresów niż jakby mi miał taki murzyn szczekać za uchem
Blondynie też powinien przyk🤬ić.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Jak tamten robił awanturę, to ryja nie darła, a jak ktoś postanowił porządek zaprowadzić, to się suce syrena włączyła.
Mam teraz to uczucie, które sprawia że chciałbym zaj🤬 kijem całkiem obcą dla mnie osobę.
nie jeden pewnie napisał albo napisze "ja bym mu naj🤬" po co?!
Ja bym wolał kupić sobie cole i patrzeć jak bydło się szarpię.
stopppppppppp haha ja jebie.
podpis użytkownika
sadistic pany