Napewno był pod wpływem soku z bananów! Na trzeźwo człowiek się tak nie zachowa…. K🤬a co ja pisze? Jaki człowiek

baronturbina napisał/a:
Napewno był pod wpływem soku z bananów! Na trzeźwo człowiek się tak nie zachowa…. K🤬a co ja pisze? Jaki człowiek
Nie z bananów a z arbuza trochę przeholował noo.... Ale k🤬a ludzie trzymajcie swoich pupili przy sobie a nie że tak sobie sami hasają
A może był to po prostu performance, jakaś sztuka magiczna czy inny lewacki manifest na jakiś ważki temat?

Aiden86 napisał/a:
A może był to po prostu performance, jakaś sztuka magiczna czy inny lewacki manifest na jakiś ważki temat?
Performance negroidów powinien się odbywać w zoo albo śmietniku, a nie w autobusie.
TrzyDwaJeden napisał/a:
Performance negroidów powinien się odbywać w zoo albo śmietniku, a nie w autobusie.
Dlaczego ma szczać w śmietniku? Śmietnik to nie szczalnia zwłaszcza dla czarnych.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Gdzie jest właściciel tego zwierzęcia? Nie widzę obroży ani kagańca. Pewnie nie szczepione przeciwko wściekliźnie. Trzeba odstrzelić.
Jak biali ludzie ewoluowali od zwierząt, to oni wybrali odwrotną ścieżkę i stali się gatunkiem podzwierząt.
Czegoś mi tu brakuje... aaa... już poprawiłem
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon