👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

za taką zniewagę, całe jego plemie powinno wziąć napalmową kąpiel

Murzyn z gitarą
Nie był dla niej parą
Zawróciła mu gitarę
On jej JEB!
Nie był dla niej parą
Zawróciła mu gitarę
On jej JEB!

moja gitara,
wiec od niej wara,
nie wierzyła stara,
więc liść dostała kopara....
tyle w temacie, a nie że kobiete leje.
wiec od niej wara,
nie wierzyła stara,
więc liść dostała kopara....
tyle w temacie, a nie że kobiete leje.

Autor tematu za nazwanie czarnego "panem" powinien ostać bana.

Dobrze, że replay dali na koniec kilka razy, bo tego nie da się obejrzeć tylko raz!

Jeśli laska podeszła do niego z łapskami i zaczęła mu wyrywać gitare na powitanie, zamiast wstępnie poprosić to reakcja jak najbardziej zasłużona.
Mówcie co chcecie, ale rozegrał to jak profesor. Najpierw obrócił i dał klapsa w dupala, jak jakiemuś gówniarzowi, potem usadowił na dupsku i z teatralnym gestem sprzedał zdrowego liścia. Jak dla mnie okejka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie