👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W USA i UE jest 10 razy większe prawdopodobieństwo, że murzyn zostanie przestępcą, niż biały więc co tu wiele mówić.

Postawcie się w sytuacji tego nauczyciela.
Kształcisz się przez 30 lat by później kolejnych dwadzieścia spędzić ucząc młodzież. Chcesz przekazać im swoją wiedzę, doświadczenie i sprawić, by mieli w życiu dorosłym lepszy start i mogli coś osiągnąć... A później zostajesz zaatakowany przez debila z bronksu, którego matka buja się na zasiłku na osranym dildo, a stary siedzi w pierdlu.
Powód ataku? Domagałeś się minimum szacunku. Szacunku który ci się należał z racji pełnionej funkcji.
Na miejscu nauczyciela oblałbym ze swojego przedmiotu wszystkich uczniów płci męskiej, którzy byli w czasie zajścia w sali i nie zainterweniowali, nie pomogli. Zero tolerancji dla znieczulicy.
Co zaś tyczy się Murzynka - wydalić z uczelni i pozwać za napaść. Mam nadzieję, że takie kroki zostały podjęte.
Kształcisz się przez 30 lat by później kolejnych dwadzieścia spędzić ucząc młodzież. Chcesz przekazać im swoją wiedzę, doświadczenie i sprawić, by mieli w życiu dorosłym lepszy start i mogli coś osiągnąć... A później zostajesz zaatakowany przez debila z bronksu, którego matka buja się na zasiłku na osranym dildo, a stary siedzi w pierdlu.
Powód ataku? Domagałeś się minimum szacunku. Szacunku który ci się należał z racji pełnionej funkcji.
Na miejscu nauczyciela oblałbym ze swojego przedmiotu wszystkich uczniów płci męskiej, którzy byli w czasie zajścia w sali i nie zainterweniowali, nie pomogli. Zero tolerancji dla znieczulicy.
Co zaś tyczy się Murzynka - wydalić z uczelni i pozwać za napaść. Mam nadzieję, że takie kroki zostały podjęte.

UmcaUmca napisał/a:
Wiele rzeczy można zrozumieć, ale tego co ten murzyn zrobił nie da się w żaden sposób usprawiedliwić. Skoro ma już kilkanaście lat i dalej taki syf w głowie, to o ratunek dla niego będzie bardzo trudno. Więzienie i brak edukacji jeszcze bardziej go pogrążą, więc są trzy wyjścia:
- uśpić,
- deportować,
- wysłać do lekkiego obozu pracy, gdzie w surowych warunkach mógłby nauczyć się jakiegoś zawodu lub po prostu pracować.
Niestety żadne z wyjść nie jest możliwe do zrealizowania

@Prescot Wskaż mi na filmiku białego człowieka. Ja tam widzę murzyna i kilku podludzi o kolorze skóry odbiegającym od koloru białego.

Co za rasista jeszcze stawiał opór!!! Dyskryminacja czarnych na pełnej linii :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie