Reprezentacje u18 Francji i Polski. Murzynki otrzymali 4 czerwone kartki, co skutkowało zakończeniem meczu wynikiem 3:2 dla Polski.
(...) to teraz to są dokładnie tacy sami Francuzi jak biali, mieszkający na francuskich terenach od kilku pokoleń.
Jak widać na załączonych obrazkach Francji już nie ma. Afrykańskie kolonie w sześćdziesiąt lat (czyli nasze dwa, a ich cztery pokolenia) przejęły metropolię i sterroryzowały białych autochtonów
Francji juz nie ma... za kilka lat w Polsce ciezko bedzie się dogadać po Polsku. Zawsze śmiałem się z debili we Francji, Niemczech itd. kiedy mieli problem z imigrantami. Teraz wiem, ze to nie jest już tylko ich problem ale także NASZ problem (za kilka lat)
że też Francja nie wstydzi się kto ich reprezentuje...
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....Za dużo małp na metr kwadratowy
Za dużo małp na metr kwadratowy
Polak nie żabojad, nie szwab i nie rusek! Pisze za siebie żeby niebyło - zapraszam każdego kto chce uczciwie pracować i będzie szanował nasze zwyczaje. Problem zachodu polega na "ściąganiu" taniej siły roboczej w której spora część nie chce być "bydłem" i za nic ma "praworządność" która nie działa w ich przypadku