👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nazywanie tych zwierząt murzynami to komplement. Kunta kinte przewraca się w grobie. Pawiany na zakupach odcinek 198. Chociaż w sumie do pawianów nic nie mam. Proponuję konkurs na nowe określenie murzynów.
Bezkarni chwilowo .. do czasu jak u nas Bodnarenkowcy ... Ale Prawo i sprawiedliwość ich dopadnie ..
mianas napisał/a:
Bezkarni chwilowo .. do czasu jak u nas Bodnarenkowcy ... Ale Prawo i sprawiedliwość ich dopadnie ..
U nas właśnie dopdada. Powoli ale dopada. Gdyby nie długopis, to dwóch by już siedziało.
Jeszcze gorsi od murzynów są biali Europejczycy z zachwytem kupujący wszystko co amerykańskie
aby Satany Złajdaczone zamurzynione tęczowe i zdeprawowane pełne narkomańskich zombi na ulicach zipiały jeszcze dzięki temu że ich pazerne korporacje wyzyskują inne kraje, mając tu gigantyczny rynek zbytu.
Lemingi nie rozumieją że jest to największy gospodarczy rywal Europy.
I tak naprawdę fałszywy przyjaciel któremu głównie zależy na gospodarczym osłabianiu starego kontynentu pogrążeniu w wojnach kryzysie i utopijnym ekologiźmie aby móc Europę jeszcze bardziej uzależniać od siebie.
Aby Europa w siłę rosła to nie możemy mieć mentalność osła!
Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne, a nie Amerykę!
Bojkot konsumencki syfu amerykańskiego to nic złego!
aby Satany Złajdaczone zamurzynione tęczowe i zdeprawowane pełne narkomańskich zombi na ulicach zipiały jeszcze dzięki temu że ich pazerne korporacje wyzyskują inne kraje, mając tu gigantyczny rynek zbytu.
Lemingi nie rozumieją że jest to największy gospodarczy rywal Europy.
I tak naprawdę fałszywy przyjaciel któremu głównie zależy na gospodarczym osłabianiu starego kontynentu pogrążeniu w wojnach kryzysie i utopijnym ekologiźmie aby móc Europę jeszcze bardziej uzależniać od siebie.
Aby Europa w siłę rosła to nie możemy mieć mentalność osła!
Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne, a nie Amerykę!
Bojkot konsumencki syfu amerykańskiego to nic złego!
Jak u nas kibole piłkarscy zwani przez Cejrowskiego prawdziwymi patriotami.

Później będą się dziwić że najbliższy czynny sklep jest w sąsiednim Stanie w którym rządzą Republikanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie