"Aż sześć osób zginęło we wsi pod Kairem w sierpniu 1995, usiłując ratować... kurę. Ptak wpadł do studni. Młody, 18-letni rolnik nachylił się po nią i wpadł. Na ratunek pośpieszyli mu dwaj bracia. Też zniknę li w studni. Rzuciły się im na ratunek jeszcze trzy osoby - również utonęły.
Policja wydobyła trupy i kurę, której - o dziwo - nic się nie stało. Wszyscy dostali nagrody Darwina. Oczywiście - oprócz reprezentantki drobiu"
też mają szansę na nagrodę
Policja wydobyła trupy i kurę, której - o dziwo - nic się nie stało. Wszyscy dostali nagrody Darwina. Oczywiście - oprócz reprezentantki drobiu"
też mają szansę na nagrodę

Haha, jak pięknie!
Jeśli przyjąć że ciapaty też czarny to nic piękniejszego nie można było sobie wymarzyć. W sumie gdzie na pustyni mieliby się uczyć pływać..

Jeśli przyjąć że ciapaty też czarny to nic piękniejszego nie można było sobie wymarzyć. W sumie gdzie na pustyni mieliby się uczyć pływać..
Bo woda to j🤬a rasistowska i homofobiczna świnia!
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Dzięki Ci Posejdonie!
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Tak sie sklada ze mieszkam w UK i moim hobby jest plywanie. Co najmniej od 3 lat regularnie chodze na basen i w tym czasie widzialem jednego, powtarzam, jednego plywajacego kraulem murzyna. Bylo tez kilku plywajacych zabka, moze z 7-10.
Reszta to osobniki badz starajace sie nie utonac badz stojace i sikajace do wody... Czesciej na basen chodza juz hindusi i azjaci. Najlepiej oczywiscie plywaja biali. Jesli chodzi o ortodoksyjnych muzulmanow z broda to takich na basenie nie widuje wcale. Byc moze sa jacys ale bez brody.
Reszta to osobniki badz starajace sie nie utonac badz stojace i sikajace do wody... Czesciej na basen chodza juz hindusi i azjaci. Najlepiej oczywiscie plywaja biali. Jesli chodzi o ortodoksyjnych muzulmanow z broda to takich na basenie nie widuje wcale. Byc moze sa jacys ale bez brody.
do c🤬ja co to k🤬a za imiona?
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
To już wiadomo po co była arka Noego
Ciekawe czy ciapate też nie potrafią pływać.

Ciekawe czy ciapate też nie potrafią pływać.

Ja p🤬le jakie imiona, nie jestem pewien, czy przeczytałem wycinek z artykułu czy notkę questa z Gothica...