👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Debile
tu chodzi o tego co na rowerze jedzie,
murzyn na rowerze dla sportu ?
kto kiedy widział nawet na filmie murzyna na rowerze albo na motorze rekreacyjnie?
tu chodzi o tego co na rowerze jedzie,
murzyn na rowerze dla sportu ?
kto kiedy widział nawet na filmie murzyna na rowerze albo na motorze rekreacyjnie?

Materiał godny intelektu sadolowych "polskich patriotów". Pewnie zbierze cysternę piw.
HeMan123 napisał/a:
Jeżeli kradzież zaliczymy do sportu lub rekreacji, to całkiem sporo

Cała prawda byłaby wtedy, gdyby okazało się, że w nocy sam polewał chodnik wodą

"Materiał godny intelektu sadolowych "polskich patriotów". Pewnie zbierze cysternę piw."
Jest i ból dupy lewactwa, jak miło.
poligon6 napisał/a:
"Materiał godny intelektu sadolowych "polskich patriotów". Pewnie zbierze cysternę piw."
To nie żadne "lewactwo" tylko głos rozsądku i normalności w morzu spie*****nia.
Teraz modne jest wśród ameb umysłowych przypinanie plakietki "lewaka" do każdego, kto się z nimi nie zgadza. To takie nowe prawo Godwina, reductio ad Lewakum.

poligon6 napisał/a:
Przestań bełkotać przychlascie.
Szkoda, że nie mam władzy absolutnej, bo robiłbym testy na IQ i każdego idiotę, debila i kretyna wywoziłbym do specjalnego obozu pracy.

Wspominając o mentalności, panie kolego, implikuje pan myślenie, a to w powyższym związku wyrazowym oksymoron.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie