👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3 i 4 już przystosowują się do chomonta*, będą z nich dobre konie pociągowe.
* Jakby ktoś nie wiedział to to co się koniom zakłada na szyję, coby można je zaprząc do roboty.
* Jakby ktoś nie wiedział to to co się koniom zakłada na szyję, coby można je zaprząc do roboty.

gadka szmatka a połowa naszego społeczeństwa naśladuje tych z obrazków powyżej.
tyle tych czarnych że znowu musze komputer przeskanować na obecność hiv...

Przecież moda na posiadanie murzyna istniała od zawsze, eeee...

Zaraz,zaraz wino w Afryce? Pieprzysz. Prędzej to jakaś kość przodka albo syna co go zjadł.

Tunele w uszach to chyba już norma pełno ludzi (białych) ma tunele wiec nie wiem czym się tak podniecacie ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie