📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciut za mało tej podpałki, ale zamysł i wykonanie poprawne!
Teraz wersja z karnistrem bo trening czyni mistrza
Teraz wersja z karnistrem bo trening czyni mistrza

Niby taki kawał murzyna, ale głos ma jak by ktoś go za jajka ścisnął

@up bo oni są odważni i tacy "joł madafaka" tylko, gdy mają obok siebie dziesięciu ziomków, którzy jakby co pomogą skopać każdego, kto jest sam, albo jest słabszy od nich.

Nie zrozumieliście, to on jest tą murzyńska pobudką. Po prostu kładziesz się spać w pokoju z murzynem (oczywiście w oddzielnych łóżkach oraz nie może być murzyn pedzio) i twój znajomy przychodzi, podpala stopy murzynowi, a ty wstajesz zbudzony jego głosem.

Ten przedstawiciel czarnej rasy jest dowodm na to ze jedzenie im nie sluzy.

"Kiedy jestem w klubie na parkiecie i zagrają mój ulubiony kawałek."

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie