👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Standardowo pierwszy kretyn już się wychylił z barwami narodowymi..
elBiaauawy napisał/a:
Standardowo pierwszy kretyn już się wychylił z barwami narodowymi..
Za sztandar ginęli Polacy polaczku, więc niech Cię nie dziwi, że szacunek do tych barw i ich kolejności zobowiązuje.

Ten lepszy
Swoją drogą jak ktoś opisze powyższe twory to będe wdzięczny, szczególnie te ostatnie

Swoją drogą jak ktoś opisze powyższe twory to będe wdzięczny, szczególnie te ostatnie

Duma was rozpiera jak polscy najeźdźcy mordują Afgańczyków?

Właśnie dlatego są te barwy przekręcone, żebyś miał ból dupy, widać, ze działa

Już nas Rosja, Wielka Brytania i USA trolowały wystarczająco długo po wojnie... i wychodzi teraz pokolenie biernych gimbazjalnych ignorantów. Może jeszcze zrobić Polskę w barwach tęczy?
Orzełek i barwy to rzecz święta!
Orzełek i barwy to rzecz święta!
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie