krótki film z 2011 r. o muslimach w Polsce
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Poczekaj, aż wyjdzie wilk z owczej skóry. Choć oni bardziej sobie upodobali wyspy, bo tam hoduje się więcej owiec "jeżeli wiesz co mam na myśli".
Chcą nowego meczetu? Kilka lat temu inż. Adolf taki postawił w Oświęcimiu. Jest łaźnia, sauna, piec z centralnym ogrzewaniem, kolejką górską można pojeździc. Myślę że byli by zadowoleni.
Mają meczet na Ochocie...
Czekam na muslimpatrol na Peadze, Woli albo Żoliborzu...
Czekam na muslimpatrol na Peadze, Woli albo Żoliborzu...
@2up
U nas żaden muslimpatrol się nie pojawi. Ekstremizmy w Polsce są inwigilowane i infiltrowane ze wszystkich stron przez odpowiednie służby. Jak chcesz to sprawdzić to zacznij wypisywać na forach o tym, że jesteś zwolennikiem dżihadu i chcesz zabijać niewiernych. Za kilka dni będziesz leżał o 6 rano w gaciach, z mordą na podłodze z powykręcanymi łapami i kulasami. Niedawno ABW złapała za mordę naszego rodaka, który w internecie wychwalał dżihad i nawoływał do zamachów.
U nas żaden muslimpatrol się nie pojawi. Ekstremizmy w Polsce są inwigilowane i infiltrowane ze wszystkich stron przez odpowiednie służby. Jak chcesz to sprawdzić to zacznij wypisywać na forach o tym, że jesteś zwolennikiem dżihadu i chcesz zabijać niewiernych. Za kilka dni będziesz leżał o 6 rano w gaciach, z mordą na podłodze z powykręcanymi łapami i kulasami. Niedawno ABW złapała za mordę naszego rodaka, który w internecie wychwalał dżihad i nawoływał do zamachów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie