Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Muzułmanie wściekli na LEGO
FrasQs • 2013-01-25, 14:11
Turecka społeczność muzułmanów w Austrii twierdzi, że producent klocków obraził ją, umieszczając w jednym z zestawów podobiznę meczetu i minaretu - donosi "Puls BIznesu".

Poszło o rzekome podobieństwo między tureckim Hagia Sophia, jednym z najsłynniejszych meczetów świata, a zestawem klocków LEGO "pałac Jabby" w serii "Gwiezdne Wojny".

Oburzeni muzułmanie przekonują, że Jabba przedstawiany jest jako „terrorysta”, który pali fajkę wodną i ma mordercze zamiary.

Jasne jest, że z paskudnej postaci Jabby i całej sceny bije uprzedzenie rasowe i wulgarna insynuacja wobec Azjatów i osób z krajów Orientu, jako ludzi o oszukańczych i kryminalnych osobowościach - dziennik cytuje treść oskarżeń wobec producenta klocków.

Autor: JS

pb.pl/2971431,37567,muzulmanie-oskarzaja-lego...
Zgłoś
androgenius 2013-01-25, 14:23 61
Jak się szmatę w koło łba na siłę okręca to na efekty długo czekać nie trzeba.

A tak serio to zwyczajne badanie granic i ich sukcesywne przesuwanie małymi kroczkami. Cała tajemnica wiecznie oburzonych allachogłowch sk🤬ysynów.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
k................1 2013-01-25, 14:33
to brudasy !!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
croyna 2013-01-25, 14:39 19
Dasz im palec, wezmą całą rękę. Ich polityka wiecznych roszczeń prowadzi do absurdu, a polityka ciągłych ustępstw doprowadzi do upadku Europy takiej, jaką znamy. Religia to nie rasa, więc to nie rasizm. Poza tym ten budynek zawłaszczyli od chrześcijan w 1450 roku gdy upadł Konstantynopol.
Mam nadzieję, że się LEGO nie ugną jak IKEA w swoich reklamówkach.

facebook.com/stop.islamizacji.eu
Zgłoś
BongMan 2013-01-25, 14:40 20
androgenius napisał/a:

A tak serio to zwyczajne badanie granic i ich sukcesywne przesuwanie małymi kroczkami.

Dokładnie. Niedługo dojdzie do tego, że będziemy ich przepraszać za to że jesteśmy biali, myjemy się, nie posuwamy kóz i żyjemy w ICH Europie.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
D................k 2013-01-25, 14:46 17
Gdyby te j🤬e brudasy nie prowadziły wojny religijnej z niewiernymi, nie wycierali mordy własną wiarą usprawiedliwiając zbrodnie wobec bogu ducha winnych ludzi, nie wysyłali morderców w celu zabicia satyryków i pisarzy, nie traktowali kobiet jak rzeczy i nie wp🤬lali się z butami w życie CYWILIZOWANEGO świata zachodniego, to może ich zarzuty miałyby jakiś sens...

Trudno traktować kozojebców na równych zasadach, bowiem oni nigdy na równych zasadach nie podejdą do "niewiernego". Islam w obecnej formie jest nie do pogodzenia z wartościami społeczeństwa wysokorozwiniętego i pluralistycznego światopoglądowo. A nie jest ponieważ w krajach muzułmańskich panuje prawo koraniczne - prawo oparte na p🤬lonych zabobonach! Europa doby renesansu była bardziej oświecona niż współczesne kraje arabskie.

PS. Żeby nie było - nie jestem rasistą. Po prostu obawiam się skutków polityki ustępstw wobec szkodliwej muzułmańskiej ideologii. Wpierw zaczniemy ustępować w błahych z pozoru kwestiach pokroju tej wyżej z klockami LEGO. Później ulegniemy i otworzymy dla nich granice państwa - tak jak Francja.

Gdy już się zadomowią na naszej ziemi, zaczną się szarogęsić, jak kiedyś Turkowie. Dostaną się do sejmików wojewódzkich, a później do Parlamentu. I zabronią Polkom nosić mini lub odsłaniać brzuch w upalne letnie dni. A i meczet każą wznieść na zgliszczach naszych kościołów. Gdy zdamy sobie sprawę co się dzieje, będzie już za późno na interwencje.

Obudzimy się z ręką w nocniku jak dzisiaj Francuzi.
Zgłoś
P................k 2013-01-25, 14:46 16
Zakaz spożywania kebaba na mieście w czasie setnej modlitwy w ciągu dnia, dekolt kobiet im się nie podoba...
Zgłoś
Ronoaro 2013-01-25, 14:52 19
Za niedługo przypałęta się tu anonymous wraz z innymi lewackimi k🤬ami i będą p🤬lili, że jesteśmy rasistami, homofabami i c🤬j wie czym jeszcze.

Nic nie mam do Arabów jeśli pracują/uczą się/żyją według norm kraju do którego przybyli, ale na wszelkie przejawy p🤬lenia i zgrywania "biednych muzułmaninów, których się uciska niskim socjalem i obraża uczucia religijne" to jestem cięty jak Cejrowski na pedałów.

Jak się nie podoba to sp🤬alać do siebie na pustynię, a nie normalnym ludzią życie zatruwać.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
-=coma=- 2013-01-25, 15:02 1
Nie rozumiem o co im chodzi? Jakie podobieństwo? Przecież w tym zestawie nie ma kóz...
Zgłoś
Xiem 2013-01-25, 15:06 2
Potrzeba nam teraz ludzi jak Andreas Breivik, niekoniecznie chodzi mi o strzelanie do dzieci ale o to, by ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo na klasę polityczną nie ma co liczyć.
Ubój rytualny (halal) - jest, ciągłe p🤬lenie o tolerancji - jest, kolejne meczety - są.

Albo My albo oni innego wyjścia na dzień dzisiejszy nie widzę.
Zgłoś
l................y 2013-01-25, 15:42 1
Będę powtarzał aż do skutku: NIE, NIE i jeszcze raz NIE. Nie wpuszczać tych zmazańców do kraju! Przykro mi, że pomyślicie sobie że jestem mało tolerancyjny, ale nienawidzę ciapatych i nie chcę ich w Polsce.
Zgłoś
P................k 2013-01-25, 16:03 6
to takie prawdziwe
Zgłoś
androgenius 2013-01-25, 16:08 4
Ronoaro napisał/a:

Jak się nie podoba to sp🤬alać do siebie na pustynię, a nie normalnym ludzią życie zatruwać.

Ty to lepiej jak najprędzej sp🤬alaj tam, gdzie celownik w liczbie mnogiej kończy się na "ą". Bo u siebie najwidoczniej nie jesteś.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
m................t 2013-01-25, 16:10
każda wielka cywilizacja upadła, teraz nadchodzi kres cywilizacji białego człowieka na rzecz cywilizacji ciapaków, chociaż w tym wypadku słowo cywilizacja jest wielkim nadużyciem
Zgłoś
andyq 2013-01-25, 16:29
Myślę że nasi posłowie powinni to przegłosować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie