najbardziej podoba mi sie w muzulmanach to, ze sa tacy prosci i przewidywalni. nie trzeba byc Einsteinem zeby zrozumiec o co im chodzi i co zrobia z Europejczykami gdy bedzie ich za duzo. dlatego, wbrew pozorom, sa bardzo latwym wrogiem. dla kontrastu, trudnym wrogiem jest Amerykanin, Anglik, Zyd - oni bardzo dobrze ukrywaja swoje zamiary, potrafia wprowadzac chaos, dzielic spoleczenstwa a jednoczesnie byc ofiarami. patrzac na historie Europy muzulmanie beda kolejnym kozlem ofiarnym, buforem pomiedzy gilotyna takiej czy innej rewolucji a klasa rzadzaca.
konto usunięte
2013-06-05, 12:49
Religie abrahamiczne (chrzescijanstwo, judaizm, islam i ich odlamy) potepiaja mnie i skazuja na pieklo, gdyz czasami lubie poczytac o magii i okultyzmie. Na dziendobry religia chrzescijanska zwie mnie namiestnikiem szatana a islamska ostrzy miecz na niewiernego.... I jak do takich rzeczy mozna podchodzic z szacunkiem skoro one same nie maja szacunku do innych? To trzeba tepic a nie promowac...
Co to k**** jest? Gdzie jest ta szkoła i kto na to pozwolił?
krótko, to powinno być zakazane
oglądałem ten program. Beka z idiotów. Ortodoksyjna muzułmanka, która ma dzieci katolików. I ona za wszelką cenę idzie za prawem szariatu. Jak by miała w głowie coś więcej niż gów*o, wiedziałaby, że w koranie jasno jest napisane, że nie może mieć za przyjaciół innowierców.