👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz może walić kozę w dupę i strzelać.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
on sie autentycznie cieszy że jego laska bawi sie jego ukochaną zabawką.

Czy mi się zdaje? Ona jest przywiązana? Czyli jednak turbany mają fetysze...
Pewnie dalsza część na hardzie....
Pewnie dalsza część na hardzie....

Teired napisał/a:
"Postrzelać i por🤬ać można na raz można"
O_o
Dlaczego zanim kliknąłem "Play" wiedziałem od jakich słów zacznie się film? Może allah akbar to jakiś skrót myślowy i znaczy "Jestem zajebiście napalony na te mokre kozie wymiona, po filmie będę się z nią r🤬ał i spuszczę się do dupy"?

Jak tak można postępować ze swoją kobietą, przecież oni ją związali !
Tyle w tym temacie

Tyle w tym temacie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie