Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rozczarowałem się.

To je sadistic. Tu sucharzą Pener z Bongmanem, ja rozsiewam jak syfilis komusze ideologie, Slonx i Peter patriae reprezentują ultraprawicę, Arashel i SQT trollują wszystkich jak leci, broodwar edukuje debili, Koniec Świata robi butthurty u gimbazy, rusofil walczy z kołtuństwem, a Shatter produkuje treści wyśmiewające papjerza JP2, bez którego " na ksiemżyc nie polecielibyśmo". Jak widzisz, "doborowa" obsada, która jest otoczona przez 200 000 gimbusów i 50 000 gimbusów mentalnych, którzy sprzedali by własną matkę za piwo. I Ty wymagasz od nas słuchawek?!
![]()
Czekoladowy nosek

Dziekuje, dobranoc.

To je sadistic. Tu sucharzą Pener z Bongmanem, ja rozsiewam jak syfilis komusze ideologie, Slonx i Peter patriae reprezentują ultraprawicę, Arashel i SQT trollują wszystkich jak leci, broodwar edukuje debili, Koniec Świata robi butthurty u gimbazy, rusofil walczy z kołtuństwem, a Shatter produkuje treści wyśmiewające papjerza JP2, bez którego " na ksiemżyc nie polecielibyśmo". Jak widzisz, "doborowa" obsada, która jest otoczona przez 200 000 gimbusów i 50 000 gimbusów mentalnych, którzy sprzedali by własną matkę za piwo. I Ty wymagasz od nas słuchawek?!
![]()
Sadol elite :

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie