👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale bym j🤬 tą ogrzyce, rozerwałbym jej cipsko jak worek od cementu. Robiłem na budowie i zawsze rozrywałem worki gołymi rencami, tak bym jej cipsko rozerwał
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Jakie k🤬a czuby
Ale muza fajna

homorek napisał/a:
Jakaś pozłacana ta tatra ? Nawet w żabce jest taniej.
a tak strzeliłem, ten szczoch nawet tyle nie jest wart? xD
Vitu napisał/a:
Pogo lepsze!
Kuźwa,pogo też takie bywało jak się bardziej wczuli.
Jak dla mnie zajebiście.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Nie jest tak źle. Przynajmniej wszyscy biali
I to jest najgorsze.
Ten 1 szlag na wieloryba mnie rozj🤬
. Niezła impreza, że co 2 tam w mordę dostaje przy tym niby tańcu.
[ Dodano 2025-03-03, 00:13 ]
Nie wszyscy, ale niestety dużo takich, jak ktoś mi odpala disco polo, to mam ochotę się zajebac na miejscu
. Nigdy nie zrozumiem słuchania tego gówna.. no może poza Bracia Figo Fagot, bo oni nagrywali te nuty czysto dla humoru i można posłuchać, a reszta do śmieci.

[ Dodano 2025-03-03, 00:13 ]
PsychoSzPanek napisał/a:
kiedys mam wrażenie, że takie imprezy typu rave byly zapisane w kulturze. A teraz sie bawią przy zenku i tatrze za 3 zł, obszczani na działkach
Nie wszyscy, ale niestety dużo takich, jak ktoś mi odpala disco polo, to mam ochotę się zajebac na miejscu

PsychoSzPanek napisał/a:
kiedys mam wrażenie, że takie imprezy typu rave byly zapisane w kulturze. A teraz sie bawią przy zenku i tatrze za 3 zł, obszczani na działkach
Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha
Vodkadrinker napisał/a:
Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha
Po nicku twierdzę, że należysz właśnie do tych tatrowników. Idź sie nap🤬l berbeluchą, obciągnij koledze z osiedlowego monopola, wez flaszke i idz nap🤬l żonie, a i o dzieciach nie zapomnij
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie