ale bym j🤬 tą ogrzyce, rozerwałbym jej cipsko jak worek od cementu. Robiłem na budowie i zawsze rozrywałem worki gołymi rencami, tak bym jej cipsko rozerwał
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Jakie k🤬a czuby
Ale muza fajna

homorek napisał/a:
Jakaś pozłacana ta tatra ? Nawet w żabce jest taniej.
a tak strzeliłem, ten szczoch nawet tyle nie jest wart? xD
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew
Vitu napisał/a:
Pogo lepsze!
Kuźwa,pogo też takie bywało jak się bardziej wczuli.
Jak dla mnie zajebiście.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Nie jest tak źle. Przynajmniej wszyscy biali
I to jest najgorsze.
Ten 1 szlag na wieloryba mnie rozj🤬
. Niezła impreza, że co 2 tam w mordę dostaje przy tym niby tańcu.
[ Dodano 2025-03-03, 00:13 ]
Nie wszyscy, ale niestety dużo takich, jak ktoś mi odpala disco polo, to mam ochotę się zajebac na miejscu
. Nigdy nie zrozumiem słuchania tego gówna.. no może poza Bracia Figo Fagot, bo oni nagrywali te nuty czysto dla humoru i można posłuchać, a reszta do śmieci.

[ Dodano 2025-03-03, 00:13 ]
PsychoSzPanek napisał/a:
kiedys mam wrażenie, że takie imprezy typu rave byly zapisane w kulturze. A teraz sie bawią przy zenku i tatrze za 3 zł, obszczani na działkach
Nie wszyscy, ale niestety dużo takich, jak ktoś mi odpala disco polo, to mam ochotę się zajebac na miejscu

co to jest, jakaś forma gejowskiego pogo?
podpis użytkownika
ble ble ble...
PsychoSzPanek napisał/a:
kiedys mam wrażenie, że takie imprezy typu rave byly zapisane w kulturze. A teraz sie bawią przy zenku i tatrze za 3 zł, obszczani na działkach
Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha
Vodkadrinker napisał/a:
Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha
Po nicku twierdzę, że należysz właśnie do tych tatrowników. Idź sie nap🤬l berbeluchą, obciągnij koledze z osiedlowego monopola, wez flaszke i idz nap🤬l żonie, a i o dzieciach nie zapomnij
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew