Vodkadrinker napisał/a:
Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha
Nigdy tego nie zrozumiesz.Za młody jesteś i o prawdziwym spontanie nigdy pojęcia mieć nie będziesz.
Dzisiaj nieliczni się z tym urodzą i to mają,.Ty nie masz.
trawa napisał/a:
Nigdy tego nie zrozumiesz.Za młody jesteś i o prawdziwym spontanie nigdy pojęcia mieć nie będziesz.
Dzisiaj nieliczni się z tym urodzą i to mają,.Ty nie masz.
Dzięki za taki spontan. Banda odklejeńcow wymac🤬jących łapami jak idioci , nie wiem może to jakaś stara szamańska metoda przywołania deszczu albo po prostu niedop🤬lieństwo

Nikt nikogo nie zmusza ,sam decydujesz na co się piszesz. Spuszczacie się nad latami 90-tymi ,ale jak przychodzi co do czego to właśnie wtedy wychodzi kto był na bułce tartej chowany. Ja jestem stary wiekiem,ale jak tak patrzę ,to wydaje mi się że dwudziestolatkowie są starsi niż ja.
Czy jestem zj🤬y? Może,ale jest mi z tym dobrze i mam wywalone.
Czy jestem zj🤬y? Może,ale jest mi z tym dobrze i mam wywalone.
PsychoSzPanek napisał/a:
Po nicku twierdzę, że należysz właśnie do tych tatrowników. Idź sie nap🤬l berbeluchą, obciągnij koledze z osiedlowego monopola, wez flaszke i idz nap🤬l żonie, a i o dzieciach nie zapomnij
Po co ? Zamiast robić to wszystko wolę iść odj🤬 jakie Pogo xD to wystarczający stan upadku człowieka ;D
Vodkadrinker napisał/a:
Po co ? Zamiast robić to wszystko wolę iść odj🤬 jakie Pogo xD to wystarczający stan upadku człowieka ;D
dobra wygrałes xd nie wiem co to pogo a nie chce mi sie googlować, piwo jest twoje miszczu
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew