Muzyka
Konto usunięte
• 2013-01-28, 19:20
Dość brutalny i sadystyczny screen zrobiony przez użytkownika portalu "reddit", według moich informacji gość po zobaczeniu co się stanie po wpisaniu na youtubie hasła "muzyka" wrzucił to na portal a następnie popełnił samobójstwo.
Konto usunięte
2013-01-28, 19:27
wiem autorze, żal serce ściska...
Konto usunięte
2013-01-28, 19:41
efekt zalewania europejskiej kultury amerykanskim scierwem.
Konto usunięte
2013-01-28, 20:03
Widzę niektórzy mają problemy...
A tak nawiasem czy youtube jest jakąś wyrocznią w tej sprawie?
Konto usunięte
2013-01-28, 20:06
Skrzatanz12klasy napisał/a:
według moich informacji gość po zobaczeniu co się stanie po wpisaniu na youtubie hasła "muzyka" wrzucił to na portal a następnie popełnił samobójstwo.
Cool story bro.
Konto usunięte
2013-01-28, 20:45
Długi masz monitor
Konto usunięte
2013-01-28, 22:57
z jakiej studni wróżysz ?
Konto usunięte
2013-01-28, 23:03
popełnił samobójstwo a jego ostatnią wolą był ten screen? Wow umysł rozj🤬y:D
Co jeszcze nie wymyślą, aby być na głównej
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
no, popełnił samobójstwo, ale Rihanny i Biebera to słuchał.
starstv-live.e91-jw.insyscd.net/liveplayer.html
StarTV
Cały dzień stare hity
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Konto usunięte
2013-01-29, 16:28
Ale macie problemy.. poza tym jak napisał Brona_Talerzowa czy YT jest jakąś wyrocznią? Co was tak boli? Że ktoś słucha innej muzyki niż wy? Przecież jak chcecie posłuchać swojej muzyki to wpisujecie nazwę zespołu lub tytuł. Osobiście nie słucham tych ze screena, ale nie rozumiem jakim debilem trzeba być, aby nad tym ubolewać.
P.S. Nie chcę generalizować, ale mogę się założyć, że ci co tu jączą o tym co jest PRAWDZIWĄ muzyką a co nie, słuchają głównie metalu, to metali zawsze bolą inne gusta muzyczne.
@up
Przyznaj się że słuchasz biebera
Konto usunięte
2013-01-29, 16:43
powiem mądry cytat, uwaga:
90% to gówno
No i dobrze pajacowi. Mial jakis problem do Linkin Park, to sam wymierzyl sobie wyrok.