👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do jakiego miejsca w zoo elektrycy i fizycy udają się w pierwszej kolejności?
-
-
-
-
-
-
Do klatki Faraday'a
-
-
-
-
-
-
Do klatki Faraday'a

Co w tym dziwnego?
Wyjście audio ze wzmacniacza zwykle podłącza się do cewki w głośniku.
W sumie, to tu też podłączono do cewki, więc czego się spodziewać?
Wyjście audio ze wzmacniacza zwykle podłącza się do cewki w głośniku.
W sumie, to tu też podłączono do cewki, więc czego się spodziewać?

E tam to byłoby lepsze:
1. Wpuścić do klatki feministki.
2. Powiedzieć im że to klatka wymyślona przez MĘŻCZYZNĘ Faradaya i żadna nie ma PRAWA jej opuścić.
3. Włączyć kamerkę i muzyczkę.
1. Wpuścić do klatki feministki.
2. Powiedzieć im że to klatka wymyślona przez MĘŻCZYZNĘ Faradaya i żadna nie ma PRAWA jej opuścić.
3. Włączyć kamerkę i muzyczkę.

Co ten Sadistic ze mną zrobił.
Czytam "muzyka z cewki", myślę "jak gościu wsadził głośnik do kanału moczowego?"
Czytam "muzyka z cewki", myślę "jak gościu wsadził głośnik do kanału moczowego?"
W dzieciństwie w czasach zabawy z elektrycznymi małymi silniczkami, podłączyłem go z ciekawości pod wyjście audio. Jakie było moje zdziwienie jak ten mały pierdek zaczął grać

Hmm przez sadola, inaczej rozumuję pojęcie "Cewka Tesli"
Piwko za fajny materiał

Nie jestem znawcą, ale mój ziomek miał taki głośnik, co wydawał dźwięki w podobny sposób.
Potem głośnik padł, coś tam pozmieniał i przerobił to na odpalarkę do szlugów.
Potem głośnik padł, coś tam pozmieniał i przerobił to na odpalarkę do szlugów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie