Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie chcę się chwalić,ale miałem okazję tam być i usłyszeć tą muzę na żywo.Uwierzcie mi,że filmik nie odda w pełni tego odczucia,jakie było,gdy orkiestra grała muzykę z takich seriali,jak „Gra o Tron",„Pacyfik", „Kompania Braci", „Czas Honoru" czy właśnie „Wataha".

Niestety nie znalazłem nagrań z lepszą jakością dźwięku,więc musicie się zadowolić tą wersją.Ale koniec mojego pieprzenia,zapraszam do oglądania:

Jakby ktoś był ciekawy:

Koncert odbył się w Krakowie,w Tauron Arenie,Podczas 8.Festiwalu Muzyki filmowej.

Dyrygentem był Diego Navarro,kompozytorem muzyki był Łukasz Targosz,również obecny na sali.
Zgłoś
BrunerOvned 2015-11-28, 2:11
Serial niezły (mam nadzieję, że będzie dalszy ciąg), muzyka jeszcze lepsza.
C🤬j w dupę tym, którzy nigdy nie byli na dobrym koncercie, bo nie docenią.

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś